Een Volkskrant proefabonnement, nu voordelig

Wil jij een Volkskrant proefabonnement? De Volkskrant geldt als een krant die met kwaliteit het dagelijkse nieuws en de actualiteiten verslaat. De krant richt zich met name op een hoger geschoold leespubliek, maar heeft zijn bijlages aangevuld met rubrieken over kunst en lifestyle om zo ook jongere lezers aan te trekken. Meerdere malen per week brengt de krant extra magazines of columns uit over onderwerpen als sport, lifestyle, wonen en verzorging, waarbij grote interviews en mooie fotoreportages tot de verbeelding van de lezers moeten spelen. Zo kun je werkelijk alles vinden in deze uitgebreide en informatieve krant. Je kunt nu voordelig een Volkskrant proefabonnement afsluiten.

Volkskrant Proefabonnement

Je kunt nu heel voordelig een Volkskrant proefabonnement afsluiten. Er zijn zelfs meerdere abonnementen waaruit je kunt kiezen. Zo kun je goedkoop en gemakkelijk kennis maken met deze krant en hoef je in de eerste periode maar weinig te betalen. Zo kun je kiezen uit een Volkskrant proefabonnement voor 4 weken waarbij je ongeveer € 20,- korting krijgt. Bovendien maak je kans om een tablet te winnen. Ook kun je kiezen voor een abonnement van 6, 12, 18 of 24 maanden.

Welkomstcadeaus bij een Volkskrant proefabonnement

Bij elk abonnement krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende welkomstcadeaus wat het uiteraard nog leuker en aantrekkelijker maakt om een Volkskrant proefabonnement aan te vragen. Zo kun je genieten van het cadeau en daarnaast kun je bemerken dat je altijd op de hoogte blijft van de laatste nieuwsberichten. Bovendien ontvang je ontzettend veel informatie over de meest uiteenlopende zaken en onderwerpen, zodat je ook hierover volledig op de hoogte blijft.

Tot slot

De Volkskrant is zo een krant waarmee je in een handzaam formaat elke dag volledig wordt bijgepraat over wat er speelt in de wereld, zonder dat je er gelijk veel voor hoeft te betalen. Door de verschillende abonnementen is het voor iedereen mogelijk om met deze krant kennis te maken. Kijk ook eens voor een NRC aanbieding.