De hipste schoenenmerken voor kids

Met welke schoenen stelen je kids dit jaar de show?

Als kind het je het maar zwaar te voortduren op school als het gaat om mode. Je wilt natuurlijk als jongen of meisje wel de blits zijn en niet achterlopen op de mode. Schoenen zijn natuurlijk altijd al een hip mode accessoires geweest waarmee je kunt laten zien dat je smaak hebt. En dan heb je natuurlijk nog de tijd van het jaar, de kleuren van het seizoen en schoenen voor de winter. bij Nijhof Schoenen hebben we een grote passie voor schoenen. Daarom geven we voor alle ouders in Nederland tips voor de hipste schoenenmerken van nu voor jongens en meisjes.

Nederlands trots: Shoes by Shoesme!

Sinds Shoesme in 2006 de coolbrand award won ging het hard met het merk. Shoesme onderscheidt zich vanaf het begin door zich puur te focussen op kinderschoenen en daarmee ook op schoenen voor iedere face van een kind. De schoenen van Shoesme staat erom bekend dat ze een uitstekend loopprofiel hebben. Bovendien was het Shoesme die als eerste begon met het uitbrengen van hippe kleuren en printjes op kinderschoenen en daarmee een trend neerzetten voor andere merken.

Kinderschoenen voor meisjes en jongens

Shoesme meisjesschoenen zijn er in alle types, van lief en kleurrijk tot super stoer en vrouwelijk! Wat altijd opvalt zijn de modische details in iedere collectie. Voor meisjes zijn het vaak elementen zoals smileys, sterren, schelpjes en hartjes. De combinatie van kleur, materiaal en details maken de meisjesschoenen van Shoesme altijd hip.

Boys will be boys. Dus dat betekent dat jongensschoenen tegen een stootje moeten kunnen. Maar ook comfort speelt een belangrijke rol. Van flexibele sneakers voor de allerkleinsten tot klittenband schoenen voor de stoere jongens. De jongensschoenen zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van een uitneembaar voetbed.

Twins & Tracks – Develab schoenen

Ook bij de Twins & tracks schoenen van Develab is één ding zeker. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen. Ook aan de looks wordt continu gewerkt met de hipste kleuren en de mooiste kleuren. Voor jongens betekent dat in de meeste gevallen gevet leer, canvas en een quilted look en metallic, camouflage- en dierenprints voor de meiden. Om het glamour effect voor de meisjes wat op te krikken zijn sommige schoenen voorzien van studs. Andere stoere details: opvallende stiksels, emblemen en natuurlijk de alom bekende duurzame Develab zool.

Red Rag schoenen – niet voor de saaie types

De schoenen van Red Rag kenmerken doordat ze allesbehalve saai zijn. Ze dagen uit en zijn prikkelend. De collectie staat bekend om mooie eigen prints , labeling en soms ook humor. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en bijzondere materialen voor stoere kids die precies weten wat ze willen. Is je kind ook stoer en eigenwijs? Dan zijn deze schoenen zeker een musthave!

Munich jongens schoenen

Één van de onderschatte jongens merken is ongetwijfeld Munich. Deze jongensschoenen verdienen zeker je aandacht. Zien er niet alleen schitterend uit, ze zijn ook nog eens ongelofelijk comfortabel, van zeer hoogwaardige kwaliteit en dus erg duurzaam. Momenteel enorm hip en iedereen wil er in gezien worden omdat zo trendy zijn. De uitstraling is helemaal van deze tijd.

meisjesschoenen bij nijhof schoenen