Michelin Crossclimate

Michelin Crossclimate

Het hebben van voldoende grip is zeer belangrijk als je autorijdt. Door een goede wegligging kunnen namelijk ongelukken worden voorkomen. Daarvoor heb je de juiste banden nodig. Veel mensen wisselen daarom tussen zomer- en winterbanden als het jaargetijde daar om vraagt. Er zijn echter ook banden die voor elk jaargetijde geschikt zijn. Banden die elke type weer aankunnen. Denk bijvoorbeeld aan Michelin CrossClimate. Vraag daarom altijd na of deze banden ook voor jou te krijgen zijn. Zo ga je veilig de weg op.

Sneller remmen met Michelin Crossclimate

Wist je dat je banden ook belangrijk zijn voor het bepalen van je remweg. Niet alleen de kracht waarmee je kunt remmen, maar ook de kwaliteit van het rubber is essentieel. Hoe meer grip je banden hebben, des te beter zullen zij de auto tot stilstand kunnen brengen wanneer dit nodig is. Zonder dat de auto gaat glijden of schuiven. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer het stevig regent of wanneer het gevroren heeft, maar ook op een versleten wegdek. Neem dan ook geen risico.

De Michelin Crossclimate banden zijn van Hogere kwaliteit

Autobanden worden van steeds hogere kwaliteit. Ze gaan langer en langer mee. De nieuwste banden rijden soms tot wel zesduizend kilometer meer dan banden van tien of twintig jaar geleden. Types zoals de Michelin CrossClimate zijn er namelijk uitvoerig op getest niet alleen beter te presteren, maar ook langer te presteren. Je spaart er dus ook op de lange termijn geld mee uit door betere banden onder je auto te laten monteren. Dit kan de garage dan ook direct voor je verzorgen.