Opslag inboedel

Tijdelijke opslag van uw inboedel

Wie gaat verhuizen kan nog wel eens voor een dilemma komen te staan. Soms kan je namelijk je huis al sneller verkopen dan dat je in je nieuwe woning kunt trekken. Denk bijvoorbeeld aan nieuwbouw. Je moet dan tijdelijk een ander inkomen zoeken en hebt dus ook een tijdelijke opslag inboedel nodig. Dit is iets wat in de afgelopen jaren ook steeds meer mogelijk gemaakt wordt. Bijvoorbeeld door het huren van opslagruimtes. Vaak is dit tegenwoordig zelfs een service van de verhuisdienst waar je mee werkt.

Opslag van uw inboedel in goede handen

Het voordeel van inboedelopslag is dat je spullen in goede handen zijn. Als je het in ruimtes kunt opslaan die hier specifiek voor bedoeld zijn kun je ervan uitgaan dat er geen schade zal ontstaan. De ruimtes zijn luchtdicht, geluidsdicht, en houden licht buiten. Dit betekent dus dat alle spullen in dezelfde staat naar buiten komen als ze erin gingen. Zeker wanneer de opslag wat langer duurt is dit belangrijk. Je kunt naast je reguliere inboedel ook kunst met een gerust hart enkele maanden opslaan.

Uw inboedel opslaan in een container

Een methode die ook populair is, is het opslaan in een container. Deze zijn hier speciaal voor ingericht en worden thuis neergezet. Bijvoorbeeld wanneer je gaat verbouwen of renoveren. Je hebt dan alles gewoon binnen handbereik. Je kunt bovendien zelf een oog houden op je eigen inboedel. Dit is voor velen een sterk voordeel omdat de spullen vaak kostbaar zijn. Dit maakt het moeilijk om ze ergens op te slaan waar je niet voortdurend zicht op hebt.