Stock Heat Exchanger en Condenser Tubes

Stock Heat Exchanger en Condenser Tubes

Werk je beroepsmatig met systemen waar warmteoverdracht bij komt kijken? Dan is het zeer waarschijnlijk dat je bekend bent met vinbuizen. Deze fintubes moeten altijd naar behoren verschillende stoffen, denk aan gas of vloeistof, overbrengen. Dus met zo min mogelijk verlies van warmte. Mocht een buis toch kapot gaan, dan moet die met spoed vervangen worden. Het is dan fijn om een leverancier te kennen die stock tubes heeft. Zo kun je direct zorgen dat de problemen worden opgelost.

De stock tubes van Airco-Fin

Voor warmtewisselaarsystemen zijn de vinbuizen ook van het grootste belang. Ze kunnen namelijk veel meer warmte verplaatsen dan op andere manieren mogelijk is. Omdat de fintubes een veel hogere temperatuur aan kunnen. Ook zijn ze vaak beter bestand tegen roesten en zijn ze van nature beter isolerend. Wanneer je gas of stoom verplaatst is dit natuurlijk van belang. De buizen kunnen temperatuurswisselingen aan tot wel vierhonderd graden boven nul. Dit is natuurlijk vooral handig voor ondernemers die met stoffen werken die dit soort temperaturen halen.

Snel repareren dankzij stock tubes

Als een fintube dan toch kapot gaat, of als het systeem moet worden uitgebreid. Dan is het belangrijk dat de benodigde materialen er direct zijn. Bedrijven die handelen in deze buizen houden dan ook altijd een voorraad bij van de verschillende types en lengtes en de benodigde materialen voor montage. Deze stock tubes zorgen ervoor dat je niet te maken krijgt met lange wachttijden. Bovendien hoef je je dan geen zorgen te maken dat alles eerst op maat moet worden gemaakt.