Strapless bandage dresses

Het zonnetje schijnt, de vogels zingen en de temperatuur stijgt. Dat bekend maar 1 ding: de lente is begonnen! Dat betekend de dikke winterjas weg mag en de zomerkleding weer aan kan. Jasjes, rokjes, jurkjes, topjes kunnen weer uit de kast gehaald worden. De zomer staat altijd in het teken van felle en vrolijke kleuren en dat is ook helemaal de stijl voor dit jaar. Vrouwen kunnen zich niet alleen mooi kleden, maar ook sexy zonder dat het ordinair sexy wordt. Strapless jurkjes zijn daarvan het perfecte voorbeeld.

Strapless bandage dresses

De huidige trend onder vrouwen in de V.S. zijn de strapless bandage dresses. Dit zijn jurkjes die perfect zitten om het lichaam van de vrouwen dankzij de stevige spandex bandage stof. Deze jurkjes zijn helemaal gemaakt voor de zomer , omdat je geen last meer hebt van die lastige schouderbandjes. Strapless jurkjes komen tot aan de buste en worden vast gehouden door een rug sluiting. de varianten lopen uiteen van stijlvol tot super sexy, zoals een jurkje met cut outs. Hier zijn stukken stof weg gehaald aan de zijkanten of achterkant om meer huid te laten zien en het geheel een nog meer sexy uitstraling te geven.

De populariteit van dit soort jurkjes heeft een vogelvlucht genomen sinds bekende modellen, actrices en muzikanten ook deze jurken zijn gaan dragen in het openbaar én ook gewoon in het dagelijkse leven. Het inspireert fans (jonge vrouwen met name) om ook graag gezien te willen worden in een strapless dress.

Groot online aanbod met snelle levering

Je kunt natuurlijk dit soort jurkjes in de winkel kopen, maar online zijn er veel meer aanbieders en kun je dus kiezen uit vele malen meer soorten en stijlen jurken uit de nieuwste mode. Let wel op dat een jurkje soms klein kan uitvallen. Bandage jurkjes kunnen niet in de wasmachine, maar moeten altijd handgewassen worden of gestoomd worden bij de stomerij.