AED buitenkast

Combineer een defibrillator met een AED buitenkast

In steeds meer wijken, op sportclubs en in grote bedrijfspanden maakt men tegenwoordig gebruik van een AED. Een goede keuze, daar een defibrillator de buurt veiliger maakt. De AED stelt u in staat om direct na een hartstilstand te beginnen met reanimeren, zonder dat u hier medische kennis voor nodig heeft. Om de AED veilig op te kunnen bergen kan het gebruik van een AED buitenkast aan te raden zijn. Deze AED buitenkast, onder meer aangeboden als DefibCab, biedt de defibrillator bescherming tegen ruige weersomstandigheden en vandalisme. Zo bent u ervan verzekerd dat de AED werkt op het moment dat u deze nodig heeft.

AED buitenkast met monitoring op afstand

Een AED buitenkast zoals de DefibCab biedt uw AED niet alleen bescherming tegen het weer, stof en vandalisme. Ook kunt u deze buitenkast voor de defibrillator combineren met een monitoring module. Het voordeel hiervan is dat de AED voortdurend op afstand gemonitord wordt. Op het moment dat er onderhoud aan de defibrillator moet worden uitgevoerd, denk aan het vervangen van de batterijen, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Zo hoeft u de AED zelf niet in de gaten te houden. Het bespaart u veel tijd en voorkomt dat u dit per ongeluk vergeet.

AED buitenkast combineren met draagtas

Het kan slim zijn om de AED buitenkast te combineren met een handige draagtas. De tas biedt u de mogelijkheid om de defibrillator mee te nemen van het ene sportveld naar het andere. Ook wanneer u bijvoorbeeld een keer bij een andere club speelt, kunt u de defibrillator in deze tas meenemen. Ideaal, wanneer u op een plek komt waar men niet de beschikking heeft over een AED.