AED Drenthe

Steeds vaker kiest men voor een AED in Drenthe

In steeds meer wijken en op steeds meer sportverenigingen installeert men een AED in Drenthe. Gek is dit allerminst, want een defibrillator biedt verschillende voordelen. Het stelt u in staat om in het geval van een hartstilstand direct in actie te komen. Een moderne AED, zoals de LifeLine (VIEW) AED vergt geen medische kennis om een reanimatie uit te kunnen voeren. Ideaal, want het maakt u minder afhankelijk van medisch geschoold personeel of bijvoorbeeld de ambulancebroeders. Er zijn diverse aanbieders van defibrillators, waarbij Defibtech een bekend en ervaren voorbeeld is. Ze leveren defibrillators aan bedrijven en wijken in heel Nederland.

AED in Drenthe gebruiken bij een hartstilstand

Wanneer iemand een hartstilstand krijgt, kunt u met een LifeLine (VIEW) AED direct in actie komen. U heeft de keuze uit twee modellen, de LifeLine VIEW AED en de LifeLine AED. Het eerste model beschikt over zowel een luidspreker, als een geïntegreerd scherm. Het tweede model heeft enkel de luidspreker, welke een gebruiker instrueert tijdens het uitvoeren van een reanimatie. Naast de verschillen tussen de LifeLine VIEW AED en LifeLine AED kunt u kiezen tussen een model met enkel Nederlandse instructies en modellen met naast de Nederlandse, ook Engelstalige of Franstalige instructies. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

AED in Drenthe combineren met accessoires

Het kan wenselijk zijn om uw AED in Drenthe te combineren met een aantal accessoires. In wijken is het bijvoorbeeld populair om de defibrillator te combineren met een wandkast. Het beschermt de AED tegen vandalisme, regen en bijvoorbeeld stof. Op een sportclub wilt u wellicht een draagtas hebben voor de AED. Met de draagtas neemt u de AED makkelijk mee naar het veld waar de wedstrijd gespeeld wordt. Een derde accessoire is een wandpaneel, welke de AED op afstand uit kan laten lezen. Zo wordt u direct geïnformeerd wanneer er onderhoud aan de AED moet worden uitgevoerd.