AED kast

AED kast een populaire accessoire naast defibrillators

Steeds vaker kiezen mensen voor een defibrillator in hun omgeving. De AED wordt gebruikt op de sportclub, binnen het bedrijfspand waar men merkt, in een groot appartementencomplex, enzovoorts. Niet voor niets, want met een AED maakt u de buurt veiliger! Een defibrillator kan met verschillende accessoires gecombineerd worden. Een voorbeeld van zo’n accessoire is een AED kast. De keuze voor een AED kast levert u verschillende voordelen op. In dit artikel leest u er meer over. Heeft u momenteel al een AED kast voor uw defibrillator?

Voordelen van het gebruik van een AED kast

De belangrijkste reden om voor het gebruik van een AED kast te kiezen, is het voordeel dat deze uw AED beschermt. Niet alleen tegen vandalisme, maar bijvoorbeeld ook tegen een harde wind en regenbuien in de herfst. De AED kast is eenvoudig te bedienen via een paneel aan de onderzijde. Het maakt dat de AED op het moment dat dit echt noodzakelijk is snel geopend kan worden door een gebruiker. Een ander voordeel van een moderne AED kast is de mogelijkheid om uw defibrillator op afstand in de gaten te laten houden. U wordt gewaarschuwd op het moment dat onderdelen van de AED vervangen moeten worden.

Zelf een AED kast kopen voor uw defibrillator

Een goed voorbeeld van een moderne AED kast is de DefibCab. Deze AED kast wordt aangeboden door Defibtech, een bedrijf welke gespecialiseerd is in de verkoop van defibrillators. De AED kast van dit bedrijf biedt u de mogelijkheid de AED op afstand te laten monitoren door een andere service; DefibCom. Op de website van deze partij leest u meer informatie over de werking van deze AED kast.