AED’s kopen

AED’s kopen is steeds populairder onder Nederlanders

Steeds meer Nederlanders overwegen een AED te kopen. Met een AED, ook wel defibrillator genoemd, maakt u een woonwijk, sportcomplex of bijvoorbeeld groot bedrijfspand veiliger. U hoeft niet langer te wachten op de komst van een ambulancebroeder, wanneer u aan een reanimatie wilt beginnen. Wist u dat u zelfs geen medische kennis nodig heeft om een reanimatie te kunnen starten? Op de modernste defibrillators wordt u precies verteld hoe de reanimatie bij een hartstilstand in gang kan worden gezet. In dit artikel leest u meer over uw mogelijkheden bij een AED kopen.

Uw opties bij een AED kopen in Nederland

Een AED kopen kan tegenwoordig online. Er zijn verschillende Nederlandse verkopers van kwalitatief goede defibrillators. Een voorbeeld van zo’n partij is Defibtech. Deze partij biedt in de basis twee soorten defibrillators aan, namelijk: de Lifeline AED en de Lifeline VIEW AED. Het tweede model beschikt over zowel een luidspreker, als een geïntegreerd lcd-scherm. Daar waar de Lifeline AED enkel over spraakinstructies beschikt. Naast het verschil tussen de Lifeline AED en de Lifeline VIEW AED kunt u kiezen tussen een half- en volautomatische defibrillator.

AED’s kopen en combineren met accessoires

Eens in de zoveel tijd zullen onderdelen van de AED vervangen moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de accu of elektroden hiervan. Om niet voortdurend rekening te moeten houden met het onderhoud aan uw apparaat, kunt u deze op een Defibcom wandpaneel hangen. Dit paneel is verbonden met het internet en waarschuwt u op het moment dat uw AED van onderhoud moet worden voorzien. Een AED kopen kunt u daarbij combineren met bijvoorbeeld een handige draagtas. Zo neemt u de AED heel eenvoudig mee!