Akoestische panelen

Prettig werken met akoestische panelen

Wanneer uw medewerkers met meerdere personen in één ruimte werken kan het soms lastig zijn om de concentratie vast te houden. Als iemand bezig is met het uitwerken van een rapport of offerte en op een halve meter afstand zitten meerdere collega’s te telefoneren dan kan dat tot problemen leiden. Steeds meer mensen werken dan ook thuis, maar dit is natuurlijk niet altijd mogelijk. Wilt u ervoor zorgen dat uw medewerkers rustig kunnen werken dan kunnen akoestische panelen uitkomst bieden.

Geluidsarm werken met akoestische panelen

Door het plaatsen van akoestische panelen zorgt u ervoor dat omgevingsgeluid wordt gedempt. Zo kunt u of kunnen uw medewerkers zich beter op hun werk concentreren of een gesprek voeren zonder dat ze sterk worden afgeleid door de omgeving. Ook ontneemt het paneel deels het zicht zodat medewerkers wat meer privacy hebben. Deze panelen zijn dan ook erg populair in zogenaamde kantoortuinen waar meerdere mensen samen in één ruimte werken. Ze zijn prima geschikt voor flexplekken omdat de schermen flexibel kunnen worden ingezet en geplaatst.

Geef uw medewerkers een prettige werkplek

Door het plaatsen van akoestische panelen geeft u uw medewerkers een prettige werkplek. Iemand die rustig en geconcentreerd kan werken zal een hogere productie leveren en zal zich minder snel ziek melden. Iemand die in een drukke en lawaaiige omgeving zijn werk moet doen zal daarvan meer te lijden hebben. Daarom is het plaatsen van deze schermen zeker aan te raden. U kunt deze schermen eenvoudig online bestellen bij verschillende aanbieders.