Als stewardess zie je veelal van de aardbol!

Hou jij van gevarieerde werelddelen? Misschien is de baan als grondstewardess iets voor je! Luchtvaartmaatschappijen willen graag opgeleid personeel. Derhalve is het dus belangrijk om een goede cursus te volgen. Als stewardess ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van passagiers in het toestel. Je legt de verschillende veiligheidsmaatregelen uit, zorgt voor  het voedsel en verkoopt belastingvrije producten. Voor passagiers ben jij het eerste aanspreekpunt en probeer je hun vliegreis zo prettig als kan te maken.

Zorg voor de veiligheid van inzittenden

steward zijn is een verantwoordelijke en veeleisende baan. Jij werkt in een internationale sector waar het beroep altijd door gaat. Je hebt dus geen bedenkingen tegen ongelijke werktijden. Jij bent constant op de hoogte van de telkens afwisselende consequente vereisten die gesteld worden aan het luchtverkeer en zorgt ervoor dat inzittenden een aangename vlucht hebben. Als steward zijnde ben jij het aanzien van de luchtvaartmaatschappij. Personen kunnen jou herkennen aan je  van de onderneming voor wie je werkt. Jij geeft fantastische bediening en bent aansprakelijk voor de beveiliging op de luchthaven. Door jou kunnen toeristen veilig op vakantie. Als grondstewardess kom je meerdere culturen tegen en kan jij veel van de wereld zien.

Werken als veelzijdig luchtvaartdienstverlener

Ingeval allround luchtvaartdienstverlener ben jij mobiel voor meerdere taken op een luchthaven, zoals steward(ess), grondsteward(ess), host(ess) of reserveringsmedewerker. Jouw aansprakelijkheid is de veiligheid van reizigers en je bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Daarbij help je ze met het ontrafelen van problemen, ook in hectische en drukke situaties. Voor jou is geen dag eenzelfde en je komt steeds opnieuw weer voor onverwachte situaties te staan.

Training stewardess kom nu een opleiding steward volgen bij TAT

De TAT beroepsopleiding grondstewardess is een CRKBO-erkende beroepsopleiding en staat dus garant voor deugdelijkheid. De trainingen worden gegeven in kleine klassen. Hierdoor is er persoonlijk contact tussen studenten cursisten| en trainers. kijk op http://opleidingstewardess.nl/ voor meer info.