Aluminium kisten voor optimaal ruimtegebruik

Opbergkisten, dat is altijd makkelijk om alle spullen mee te nemen die je nodig hebt tijdens je werk. Dit geldt vooral voor beroepschauffeurs die veel op de weg zitten. Een schep en een bezem of spanbanden om je lading goed mee vast te zetten. Heb je een complete gereedschapskist nodig? Dan kan je deze ook gemakkelijk meenemen in je opbergkisten. Je kan dan kiezen tussen RVS of aluminium kisten. RVS is met name voor vrachtwagens. De aluminium kisten worden juist veelal gebruikt op lichtgewicht bedrijfswagens, zoals bestelwagens, trailers of bakauto’s. De voordelen van de aluminium kisten zal hieronder verder worden besproken. Ook de opties worden toegelicht.

Voordelen aluminium kisten

De opbergkisten creëren allereerst een grote mogelijkheid voor de opslag van spullen, materialen en gereedschap. De voordelen van deze kisten worden hieronder toegelicht:

  • Aluminium is een licht materiaal. Dit zorgt ervoor dat de kist niet te veel op het belastbaar gewicht van het voertuig drukt. Ondanks dat is de ruimte wel toereikend genoeg om materialen mee te nemen.
  • De aluminium kisten zijn in standaard maten uitgevoerd, maar ook op maat te maken. Hiervoor kan je jouw wensen voor verschillende opties doorgeven. De dingen die je kunt bepalen zijn gewicht, hoogte, diepte, lengte, dikte, zijdeuren, sloten of andere accessoires.

Diversen aluminium kisten

De soorten kisten die leverbaar zijn, zijn:

  • Onderbouw kisten: voor extra bergruimte tussen de assen van aanhangwagens, trailers, diepladers of trekkers.
  • Disselbakken: dit wordt gemonteerd op de triangel van een aanhangwagen. Waar de aanhangwagen volop in gebruik kan worden genomen in de laadbak, kan de triangel fungeren als extra opbergruimte voor losse materialen.
  • Opbouwkisten: een bakwagen waarop je een extra gesloten opbergkist monteert. Zo kan een stratenmaker gemakkelijk zijn schep, handschoenen, kniebeschermers en strooizand meenemen in een droge ruimte.

GeproBox is leverancier van uiteenlopende opbergkisten voor bedrijfswagens. Meer informatie? Neem contact op of kijk op de website.