Ambachtelijke tapas bij HAPPZ Reeuwijk (restaurant Gouda)

Ga je binnenkort in de regio uit eten? Dan zal je vast op zoek zijn naar een restaurant Gouda. Je kan ook verder zoeken dan alleen naar restaurant Gouda, want in de omgeving zitten ook een aantal restaurants met een uitstekende kaart. De omgeving van Gouda is prachtig, te midden van het Groene Hart. Neem bijvoorbeeld Reeuwijk, wat aan de Reeuwijkse Plassen is gelegen. Het dorp Reeuwijk ligt te midden van de weilanden en kenmerkt een uitgestrekt gebied. Het bijzondere is dat je vanaf hier toch binnen vijf minuten op de snelweg zit en met tien minuten ben je in Gouda. Een betere optie dan restaurant Gouda, is dus de omgeving.

Restaurant HAPPZ

In Reeuwijk zit een leuk restaurant, waar je heerlijk met elkaar kunt genieten van een avond met dierbaren zijn. Dit restaurant heet HAPPZ, waar de kenwaarden proeven, delen en genieten voorop staan. Een avond met dierbaren moet in het teken staan van verbinden. Want zeg nou zelf, eten verbindt! Toch? Inderdaad, dat vinden ze bij HAPPZ ook. Je kan hier allerlei kleine gerechtjes bestellen met afkomst van over de hele wereld.

Menukaart

Van de menukaart kan je allerlei verschillende kleine hapjes kiezen. De tapas zijn voor één of voor twee (of meer) personen. Je kan dan kiezen uit Taste of Share. Een greep uit de menukaart ziet er zo uit:

  • Gerookte zalm met spinazie, roerei en dillesaus
  • Bruschetta’s met tomaat, basilicum en knoflook
  • Boeuff stroganoff
  • Risottoballetjes
  • Ossenhaaspuntjes “Gasterij Vergeer” met gebakken uien, spek, paprika en champignons in truffelsaus

Restaurant HAPPZ

Voor een avond heerlijk proeven, delen en genieten kom je naar dit Reeuwijkse restaurant. Gouda ligt in de buurt van deze plek. In dit gezellige knusse dorpje, waar je de rust tegemoet rijdt kan je heerlijk smullen. Voor ieder is wat wils op de kaart. Reserveren bij restaurant Gouda doe je via de website, of neem telefonisch contact op.