Ball stretcher

Ball stretcher: voor de ultieme ontlading én voor overdag

Steeds meer mannen zweren bij een stretch ball. Niet alleen voor hete seks, maar ook ‘gewoon voor overdag’. Een ball stretcher kopen? Dan kies je als man nadrukkelijk voor een intenser orgasme én een meer dan goed gevuld scrotum of in simpeler Nederlands: een heerlijk volle zak! Een ball stretcher aanschaffen staat garant voor de ultieme ontlading en een ball stretcher bestellen staat voor nóg beter aan je trekken komen. En wie wil dat nou niet?

De ball stretchers zijn geschikt voor elke mannelijke vorm

Een gladde stretcher voor de ballen is geschikt voor zo ongeveer elke mannelijke vorm. Dit vanwege, de naam zegt het immers al, de rekbaarheid van dit populaire product. Prettig is zeker ook dat door de gebruikte stoffen van hoogwaardige kwaliteit de overheerlijke stretcher langere tijd gedragen kan worden. En wie wil het heerlijke geval van de ball stretcher nou niet zo lang mogelijk voelen?

Een ball stretcher koop je niet alleen voor ultieme seks

Een ball stretcher kopen doe je zeker niet alleen voor de seks, want steeds meer mannen dragen de ball stretcher gewoon overdag. Niet geheel onlogisch natuurlijk, welke man vindt het nou niet prettig om met een (zichtbare) verdikking in de broek de anders zo saaie werkdag door te komen?

Ball stretcher bestellen bij Gaylando

Uiteraard voelen de ball stretchers zacht en heerlijk glad aan. Het gebruikte rubber is huidvriendelijk en dus bijzonder comfortabel. Ook praktisch: je maakt het product heel eenvoudig schoon, gewoon met water of met een toycleaner. Ball stretcher kopen? Kijk eens op de website voor homo’s maar zeker ook hetero’s: www.gaylando.nl