Beveiligingsbedrijf Zwolle

Kip Beveiligingsbedrijf Zwolle werkt volgens richtlijnen NCP

Als je zoekt op beveiligingsbedrijf Zwolle, dan kom je ongetwijfeld Kip Beveiliging tegen. Dit familiebedrijf is al sinds 1998 een van de meest professionele en hooggewaardeerde leveranciers van beveiligingssystemen. Het bedrijf werkt volgens de richtlijnen van de NCP, het Nationaal Centrum voor Preventie, dat toonaangevend is op het gebied van inbraakpreventie en brandveiligheid. Voor jou als consument betekent dit dat de producten, die door Kip Beveiliging geleverd worden van zeer hoge kwaliteit zijn en op professionele wijze voor je worden geïnstalleerd.

Meer dan installatie en onderhoud van uw beveiligingssystemen in Zwolle

Kip Beveiliging verkoopt niet alleen beveiligingssystemen, maar geeft ook gedegen advies over het gebruik en het onderhoud ervan. Zo zullen ze je altijd aanraden om het alarmsysteem van jouw bedrijf naar een permanent bezette meldkamer te laten lopen. Ook geven ze instructies aan personeel over hoe de systemen in- en uitgeschakeld moeten worden en wanneer dat wel en niet noodzakelijk is.

Eigen technische dienst verzorgt onderhoud van systemen

Bij Kip Beveiligingsbedrijf Zwolle eindigt het contact niet na het indraaien van het laatste schroefje. De eigen technische dienst kan ook het onderhoud verzorgen aan de systemen, die door Kip Beveiliging zijn geleverd. Dat geldt voor alle mogelijke installaties. Van brandmelders tot camerasystemen en alles wat daartussen zit. Heb je naar een beveiligingsbedrijf Zwolle gezocht, dan weet je dat je bij Kip Beveiliging bij de juiste partner bent beland. Een bedrijf dat zo betrokken is en waar men er alles aan doet om jou als klant veilig en tevreden te houden, is jouw vertrouwen waard.