Bijles en Huiswerkbegeleiding voor je kind

Huiswerk

Huiswerk is belangrijk en is een kans om een inhaalslag te maken en om extra hulp te vragen wanneer dat nodig is. Het voltooien van huiswerk bouwt goede studiegewoonten dat helpt om te slagen in de middelbare school en verder in de toekomst. Met de juiste huiswerkbegeleiding leert uw kind de vaardigheden om huiswerk op de juiste wijze te maken en zich tegelijkertijd beter voor te bereiden op tentamens en examens.

Het huiswerkbeleid van de Edu Oost streeft ernaar de tijd te benutten die nodig is om huiswerk te voltooien en daarnaast met behulp van bijles, meer kennis op te doen voor diverse vakken. Huiswerkopdrachten voor studenten van 9 tot en met 12 jaar worden zorgvuldig gepland door docenten met een geschatte afrondingstijd van twee uur of minder.

 

Extra hulp of bijles

Bent u op zoek naar extra hulp met huiswerk? Dan is Huiswerkbegeleiding of Bijles bij Edu-Oost een aanrader als uw kind studeert nabij Oldenzaal, Enschede of Haaksbergen. Alle locaties zijn aangesloten bij het LVSI keurmerk en beschikken over professionele docenten. Daarnaast zijn kinderen van alle leeftijden welkome en krijgen ze begeleiding op maat. Dat kunnen studenten zijn vanuit de middelbare school maar ook het voortgezet onderwijs.

Veel middelbare scholen bieden ook extra hulp bij de lunch of na school. Uw kind krijgt dan extra les van een docent waar hij of zij al les van krijgt. Als u geïnteresseerd bent en wilt weten wat uw school biedt, spreek dan met uw docenten en / of opdrachtgever.

Klik hier voor meer informatie over Huiswerkbegeleiding van Edu-oost.

Tips bij het maken van huiswerk

  • Noteer huiswerk in de agenda of planner, en zorg dat de verwachtingen duidelijk worden begrepen;
  • Vraag de leraren om verduidelijking of hulp wanneer de verwachtingen niet duidelijk zijn of dat je een tijdsconflict hebt door huiswerkopdrachten in verschillende onderwerpen;
  • Stel een tijd vast voor huiswerk in een rustige ruimte zonder afleiding;