Blikverpakkingen en lege blikken kopen op internet

Het bedrijf Mus Verpakkingen maakt allerlei soorten verpakkingen en is een echte groothandel. Het bedrijf maakt onder andere kunststofsluitingen en blikverpakkingen. Het assortiment is gigantisch groot. In het kleinste blikje verfblik past 14 milliliter. Maar naast kleine blikken worden er ook enorm grote gemaakte. De grootste kan 220 liter herbergen, kortom het aanbod van verblikken is enorm divers. De blikken die worden aangeboden zijn niet alleen geschikt voor verf, maar ook voor voedingsmiddelen. Deze kunnen zowel droog als nat zijn, want de blikken kunnen beide aan.

Kunststofsluitingen

Kijken we naar de kunststofsluitingen dan heeft het bedrijf een speciaal voorraadprogramma. Dit programma heeft betrekking op kunststofverpakkingen en blikverpakkingen. De meeste producten zijn direct leverbaar uit de voorraad, geen lage wachttijden dus. Onder de producten die gelijk leverbaar zijn vallen kinderveilige schroefdoppen, aluseal sluitingen en speciale garantieverzegelingen. Naast deze producten zijn er nog veel meer producten in het assortiment te vinden, waaronder inlays, schroefdoppen van metaal, verlengtuiten en doppen.

Voordelen van Mus Verpakkingen

Van welke voordelen kun je profiteren als je zaken doet met Mus Verpakkingen? De snelle levering is natuurlijk een groot voordeel. Producten die op voorraad zijn kunnen morgen al bij je thuis zijn. Je hoeft ze alleen nog maar even te bestellen. Er wordt een afspraak met je gemaakt over het tijdstip van levering, zo weet je precies op welk dagdeel de bestelling wordt afgeleverd.

Een andere voordeel is het gespecialiseerde verkoopteam. Dit team staat klaar om je vragen te beantwoorden. Twijfel je over een product? Geen probleem! Het verkoopteam beantwoord al je vragen.