All you can eat Sushi in Enschede

In de laatste jaren is het een hele hype geworden. Sushi! Sushi is een populair Japans gerecht. Het bestaat onder andere uit rijst, vis, groente en gedroogd zeewier. Een typisch Japans gerecht die je ook op bijzondere wijze kan eten. In Japan eet men namelijk met de hand of met eetstokjes. Daar waar wij normaal gesproken mes en vork voor gebruiken. Japanse stokjes zijn echter anders dan Chinese stokjes.

All you can eat en a la carte restaurant

In Nederland kun je net als in Japan op verschillende manier sushi eten. Je kan naar een á la carte restaurant of een all you can eat restaurant. Daarnaast kan sushi ook worden afgehaald of bezorgd. Er bestaan ook sushibars. Hier zit je aan een tafel met een lopende band. Je kan eten van al het eten die je voorbij ziet rollen.

Sushi wordt vrijwel altijd bereidt met rouwe ingrediënten waardoor sushi erg gezond is en rijk aan voedingsstoffen. Sushi bevat ook nog eens weinig vet. Voor de liefhebbers die geen rouw vis willen eten kunnen ervoor kiezen om de vis te laten flamberen. Ook erg lekker!

De vissoorten

De vissoorten die worden gebruikt voor sushi zijn onder andere tonijn, zalm, garnaal, zeebaars en haring. Als je vis liefhebber bent dan zul je zeker smullen van Sushi!

Wil je graag een keer voor het eerst Sushi proberen zonder te veel geld te betalen? Dan kun je het beste een all you can eat sushi restaurant bezoeken. De reden waarom is vrij simpel. Je betaald een vast bedrag en je kan dan gerust oriënteren wat je wel of niet lekker vind. Het kost bovendien niets extra’s. Je zorgt er voor dat je genoeg kan eten voor een vaste prijs.

All you can eat bij Sushi restaurant in Enschede

Woon je toevallig in Twente? Bezoek dan eens Blue Sakura All you can eat sushi restaurant in Enschede. Het restaurant is gevestigd in het centrum en is gemakkelijk vanaf het centraal station te bereiken.