De ultieme zomerjurkjes: wat is hot?

Hoge temperaturen, een koel briesje, verkoeling en zwoele avonden. De zomer, wie wordt er niet vrolijk van! Voor mannen én vrouwen het moment van het jaar om lekker te stralen in leuke zomerse kleding en uiteraard om te laten zien waar je het hele jaar zo hard voor hebt gesport, want het ook wil natuurlijk ook wat! Maar wat is voor dames een leuke manier om eens lekker op te vallen? Wat dacht je van bandage zomerjurkjes!

De bandage celeblstyle

De bandage jurk is bezig met een opmars in naamsbekendheid en gebruik onder zowel jonge als oudere vrouwen. Bandage jurkjes zijn bedacht vanuit een simpel, maar ingenieus idee met als doel iedere vrouw er sexy uit te laten zien. Deze jurkjes zijn namelijk gemaakt van spandex bandage stof, sterk elastische stof die een figuur corrigerende werking hebben op het lichaam. Wat deze jurkjes doen is accent leggen op de vrouwelijke rondingen van de vrouw (achterwerk en buste) zodat de middel slanker gaat ogen. Het idee is bedacht door mode merk Hervé Léger en wordt tegenwoordig toegepast door meerdere fabrikanten. Het is inmiddels zo populair dat beroemde celebrities, zoals Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Doutzen Kroes, Beyoncé en nog veel meer.

Summer party dresses: mouwloos sexy jurkjes!

Het mag duidelijk zijn dat er ook zomerjurkjes verkrijgbaar zijn volgens de bandage dress formule. De variaties waar je aan kunt denken zij mouwloos, diepe v-hals en uiteraard de super sexy strapless zomerjurkjes! Wil je echt de ultieme zomer look, dan kun je kiezen voor 2 piece dresses. Deze bandage dresses zijn voorzien van een top en rok, zodat de middel open en bloot is.

Ruime keuze bij diverse webshops – Bestel online

De bandage zomer jurken zijn over het algemeen te verkrijgen bij dames speciaalzaken. Dat heeft te maken met de (nog) geringe naamsbekendheid in Nederland en het feit dat het nog niet helemaal wordt omarmd. Maar op het internet zijn er gelukkig diverse webshops te vinden die een ruim assortiment aan bandage jurkjes aanbieden. In de meeste gevallen zijn ze ook nog eens direct uit voorraad leverbaar!