De voordelen van business coaching via een coachingsbureau

Geen enkel coachingsbureau ervaart voor altijd een vlotte vaart. Op een gegeven moment kom je op een plateau of een uitdaging die van invloed kan zijn op je groeipotentieel, werkrelaties, stressniveau en / of slaapkwaliteit.

Niet dat ruwe zee per se een slechte zaak is. Met vlot zeilen zouden we niets leren. Die golven moeten als groeimogelijkheden worden beschouwd, zolang we ze als zodanig kunnen herkennen en in de toekomst hun kracht kunnen gebruiken.

Wat houdt business coaching in?

Business coaching is volledig op afstand en gecentreerd rond een gepland maandelijks gesprek – een intensieve, gestructureerde en opgenomen discussie van een uur waarin we ingaan op de unieke uitdagingen waarmee u momenteel wordt geconfronteerd en de actiestappen die nodig zijn om deze te doorlopen. Ik vraag klanten om hun meest relevante uitdagingen een dag of wat van tevoren in te sturen, zodat ik ervoor kan zorgen dat we onze tijd samen effectief gebruiken.

Uitdagingen kunnen rechtstreeks verband houden met uw bedrijf en / of ze kunnen iets zijn dat u in uzelf voelt en dat van invloed kan zijn op uw vermogen om leiding te geven aan of om uzelf van uw baan te scheiden wanneer u naar huis gaat (zelfs als dat momenteel betekent dat u uw huis uit moet lopen). kantoor naar een andere kamer).

Succes op het werk is helemaal geen succes als uw persoonlijke leven een puinhoop is. Of je nu bezig bent met het navigeren door een overgang, het overwinnen van angst voor succes / mislukking of iets daartussenin, coaching kan helpen.

Naast uw vaste maandelijkse oproep, nemen klanten ook zo vaak als nodig contact op via sms, e-mail of telefoon voor alles wat nodig is. Dat kan vaker zijn tijdens een crisis en minder vaak als het goed gaat. Toch zullen we minstens één keer per maand opnieuw verbinding maken om de situatie te beoordelen en actiestappen voor de volgende maand te bepalen.

Het is een op maat gemaakte aanpak, ondersteund door de ervaring van het starten, opschalen en verkopen van een bureau, naast de afgelopen vier jaar door anderen te helpen hetzelfde te doen.


De voordelen van business coaching

Na coaching zegt 80 procent van de mensen dat hun zelfvertrouwen is toegenomen, terwijl meer dan 70 procent aangeeft dat de communicatie, prestaties en relaties zijn verbeterd.

Een extern perspectief binnenhalen kan van onschatbare waarde zijn. Coaching biedt talloze voordelen die door uw werkomgeving en alle aspecten van uw leven kunnen sijpelen:

• Zie jezelf en anderen duidelijker. We hebben vaak blinde vlekken en coaching kan een licht laten schijnen. Insight van Tasha Eurich is een geweldig boek over zelfbewustzijn en hoeveel managers ineffectief zijn als leiders omdat ze niet begrijpen hoe ze door hun werknemers worden gezien.

• Delegeer en stel grenzen. Het kan moeilijk zijn om los te laten, maar u zult meer tijd en minder stress hebben als u uw werknemers het werk laat doen waarvoor ze zijn aangenomen! Vertrouw op je wervingsvaardigheden en laat ze aan het werk gaan. Door grenzen te stellen tussen werk en de rest van je leven, samen met wat je bereid bent ‘ja’ of ‘nee’ te zeggen, zul je efficiënter worden en, nogmaals, minder gestrest.

• Bouw productieve relaties op. Herken uw neiging om bepaalde dingen aan te nemen over de mensen met wie u werkt, en ga eraan voorbij om langdurige professionele relaties op te bouwen. Wat goed is voor werkrelaties, is goed voor persoonlijke relaties en vice versa. Alles wat je tijdens het coachen leert over communicatie, luisteren, respectvol en aandachtig reageren, omgaan met meningsverschillen, kwetsbaarheid, eerlijkheid en meer, kan op je persoonlijke leven worden toegepast. Als u deze vaardigheden met een nieuw bewustzijn oefent, zult u ze natuurlijk gebruiken bij al uw interacties.

• Verhoog de betrokkenheid van medewerkers. Begrijp hoe wat u doet van invloed is op de loyaliteit van uw medewerkers aan het bureau en hun verlangen om goed werk te leveren. Leer hoe u kunt motiveren en inspireren op een manier die belangrijk is voor de mensen met wie u werkt.

• Slaap beter. Ah, ja. Ga ’s avonds naar huis met vertrouwen in uw beslissingen, wetende dat u goed werk heeft verricht en dat uw bureau op weg is naar blijvend succes. Welterusten.

Als u zich op het werk niet meer onder controle voelt, leidt dit ertoe dat u zich op alle gebieden van uw leven uit de hand loopt. Coaching is een manier om de touwtjes in handen te nemen, je succes te bezitten en een kaart voor de toekomst te maken.
Waarom werken creatieve leiders met coaches?

De redenen zijn persoonlijk, maar volgen wel enkele trends. Misschien heeft u hulp nodig bij het navigeren door een bijzonder lastige onderhandeling, of wilt u misschien een paar nieuwe ideale klanten binnenhalen. Misschien heb je problemen met het verwerken van wat aanvoelt als een groot verlies – van een klantaccount of medewerker – en heeft zelfs je zelfvertrouwen een klap gekregen.

Of u nu worstelt met een beslissing, de stappen moet uitzoeken die nodig zijn om uw bureau vooruit te helpen, uw tijdmanagement- of communicatieve vaardigheden probeert te verbeteren, of een sterkere mentaliteit opbouwt, ik kan u helpen. Zoals u zich kunt voorstellen, heb ik er zelf veel van meegemaakt toen ik meer dan 14 jaar lang een marketingbureau leidde.