Defibrillator kopen

Uw mogelijkheden bij een defibrillator kopen

Een defibrillator kopen wordt tegenwoordig door steeds meer particulieren en organisaties overwogen. Niet voor niets, het maakt uw pand of wijk veiliger! Met een defibrillator kunt u direct overgaan tot het uitvoeren van een reanimatie, wanneer iemand te maken krijgt met een hartstilstand. De kans op blijvend letsel neemt hiermee iets af. Bij de aankoop van een AED heeft u verschillende mogelijkheden. De techniek in deze apparaten heeft zich door de jaren heen sterk ontwikkeld. Wist u dat er modellen zijn welke over een geïntegreerd scherm beschikken? Groot voordeel hiervan is dat u geen medische kennis nodig heeft om een reanimatie uit te kunnen voeren.

Defibrillator kopen bij Nederlandse partij

In Nederland biedt onder meer Defibtech u de mogelijkheid een defibrillator te kopen. Deze partij maakt onderscheid tussen de Lifeline AED en de Lifeline VIEW AED. Verschil zit hierbij in het feit, dat de Lifeline VIEW AED over het geïntegreerde scherm een luidspreker beschikt. Daar waar de Lifeline AED enkel is uitgerust met een luidspreker. Naast het verschil tussen deze modellen, wordt onderscheid gemaakt tussen een vol- en halfautomatische defibrillator. Evenals dat instructies slechts in het Nederlands gegeven kunnen worden, of ook in andere talen. Combineer het Nederlands bijvoorbeeld met het Frans of Engels.

Defibrillator kopen met een wandkast

Wanneer u een defibrillator kopen overweegt voor uw wijk of sportclub, is het verstandig de aankoop hiervan te combineren met een wandkast. Op deze manier kunt u de AED op een veilige en droge plek bewaren. Niet alleen beschermt het de defibrillator tegen het weer. Ook vandalisme kan op deze manier worden tegengegaan. Middels het invoeren van een code kan de kast geopend worden. Makkelijk en snel! Voor binnen wordt er een wandpaneel verkocht, waaraan de defibrillator kan worden opgehangen.