Dildo

Zo geniet je optimaal van een dildo

Dildo’s zijn er in allerlei maten, vormen en varianten. Dildo’s zijn een van de bekendste en oudste seksspeeltjes waar je alleen of samen van kunt genieten. Tegenwoordig hebben veel mensen een dildo of zogenoemde dong in hun slaapkamer en is het een bij vriendje voor veel vrouwen en mannen. Een dildo is nagemaakt in de vorm van een penis waaruit je kunt kiezen uit verschillende materialen zoals: glas, rubber, siliconen en metaal. Een leuk detail: ze zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren! Het ligt aan je persoonlijke voorkeur welke materiaal dildo, kleur en maat het beste bij jou past.

Welke dildo past bij mij?

Als je voor het eerst een dildo gaat kopen en je hebt er nog geen of nauwelijks ervaring mee, kies dan voor een eenvoudig model. Wil je samen met je partner een dildo kopen kies dan voor een siliconen dildo. Die zijn elastisch, rekbaar en heel belangrijk: je partner zit echt niet te wachten op een ijskoude dildo. Laat elkaar weten dat je een dildo gaat gebruiken tijdens de seks. Gebruik altijd voldoende glijmiddel zodat de dildo makkelijk naar binnen kan. Een dildo kan je op vele manieren gebruiken, het is leuk om met elkaar te experimenteren wat jullie het lekkerst vinden. Een siliconen dildo kun je snel en makkelijk op temperatuur maken door tussen je handen te wrijven of met warm water. Bovendien zijn ze goed schoon te maken en kunnen ze in de vaatwasser. Onthoud wel dat je een dildo in de vaat hebt, het staat zo raar als iemand anders dan je partner of jij de vaat leeg ruimt!

Het gemak van een dildo bestellen

Het is goed voor te stellen dat je niet zo graag een sekswinkel binnen stapt. Hoe leuk dat ook eigenlijk is! Op de website van Gaylando kun je de beste kwaliteit dildo bestellen en makkelijk kiezen uit diverse maten en modellen. Voor iedereen is er de perfecte dildo. Voor meer informatie kun je altijd een mail sturen naar: info@gaylando.nl