Fietslift kopen

Fietslift kopen voor bedrijfspand of appartementencomplex

Zowel in een bedrijfspand, als bij appartementencomplexen is het aantal mensen wat een fiets gebruikt vaak groot. U heeft niet altijd voldoende ruimte om deze fietsen op de begane grond te laten stallen. Daarbij wilt u voorkomen dat de fietsen voor het pand geparkeerd worden. Het komt de uitstraling van het bedrijfspand vaak niet ten goede en kan voor overlast zorgen bij bezoekers van het pand. Reden genoeg om voor een fietsenstalling met meerdere etages te kiezen. Om mensen makkelijker naar de eerste etage van zo’n stalling te laten komen, kan een fietslift kopen een goed idee zijn. In dit artikel leest u er meer over.

Voordelen van een fietslift kopen

Met name de moderne elektrische fietsen zijn behoorlijk zwaar. Hetzelfde geldt voor de klassieke stadsfiets. Denk aan de stadsfietsen met een mand aan de voorzijde. Voor mensen met een dergelijke fiets kan het een flinke uitdaging zijn om deze fiets naar de eerste etage van een fietsenstalling te brengen. Een fietslift kopen maakt het makkelijker. Mensen plaatsen hun fiets op de lift, waarna deze elektrisch naar boven wordt vervoerd. Wel zo comfortabel en makkelijk!

Fietslift kopen bij Nederlandse partij

Er zijn in Nederland verschillende partijen die een fietslift kopen mogelijk maken. De fietslift wordt hierbij op maat gemaakt, passend bij de situatie binnen uw bedrijfspand of appartementencomplex. In sommige gevallen is het mogelijk een tweedehands fietslift aan te kopen. Voordeel hiervan is dat een tweedehands model doorgaans goedkoper is dan een nieuwe lift, terwijl de kwaliteit niet veel minder hoeft te zijn. Fietsliften zijn gemaakt van uiterst degelijke materialen, waardoor ze jaren mee zullen gaan bij een normaal gebruik.