Fleshlight

Een poesje wat 24/7 voor je klaar ligt

Dit is de Fleshlight. Dit poesje ligt 24/7 voor jou klaar en je mag er mee doen wat je maar wil. Je kunt defleshlight via gaylando.nl maar wij zullen je eerst het een en ander vertellen over het gebruiken van het sexspeeltje fleshlight.

Je nieuwe liefde

Heeft jouw vriendin niet altijd zin? Of wil je graag eens een andere beleving. Dit speeltje biedt jou alles wat je zoekt. Glijdt lekker naar binnen en voel die sensatie door jouw lichaam gaan.

Natte droom

Beleef jouw natte droom opnieuw met behulp van de fleshlight. Dankzij de genopte en geribbelde structuur brengt het speeltje jou tot een ultiem orgasme en beleef je die natte droom van afgelopen nacht opnieuw. Kom jij graag in het mondje of ga jij liever anaal. Het sexspeeltje fleshlight is ook te bestellen in een mondjes variant en in een anus versie. Hou jij van een beetje afwisseling dan koop je ze alle drie.

Accessoires

Vergeet niet dat het speeltje na gebruik ook goed schoongemaakt moet worden. Denk daar dan ook goed aan dat als jij de fleshlight gaat kopen. De uitneembare sleeve is makkelijk te reinigen met water en toycleaner. Voor het speeltje is speciaal onderhoudspoeder beschikbaar. Dit poeder verlengt de levensduur ervan aanzienlijk. Wil jij dus langer van jouw nieuwe poesje genieten vergeet dan de onderhoudsmiddelen er niet bij te bestellen!

Note: Een speeltje wordt niet zwanger, een anticonceptiemiddel gebruiken is overbodig!