Gediplomeerd opticien Assen

Goed advies voor uw ogen van de gediplomeerd opticien Assen

Uw ogen zijn één van de belangrijkste zintuigen. Met uw ogen kunt u immers zien wat u doet, zich in het verkeer begeven en uw werk doen. Daarom is het belangrijk om uw ogen regelmatig te laten controleren. Als u een bril of lenzen draagt kan het zo zijn dat de sterkte na verloop van tijd moet worden aangepast. Veel mensen krijgen rond hun 45e levensjaar problemen met lezen. Dan kan een multifocale bril worden aangemeten waarmee u zowel dichtbij als veraf goed kunt zien. Een aparte leesbril is dan niet meer nodig. Ook contactlenzen kunnen multifocaal worden aangemeten.

Ga naar een goede en gediplomeerde opticien

Goed advies krijgt u van een gediplomeerde opticien Assen. Ga dus niet naar de eerste de beste maar kies een opticien die beschikt over de juiste kennis en ervaring om uw ogen goed te kunnen meten. Alleen dan weet u zeker dat u een brilvoorschrift krijgt dat correct is. Als u niet de juiste bril of contactlenzen draagt kan dat leiden tot klachten als vermoeidheid en hoofdpijn. Zeker als u uw ogen intensief gebruikt, bijvoorbeeld bij het doen van beeldschermwerk achter de computer. Laat uw ogen daarom ook regelmatig controleren, bij volwassenen minimaal eens in de twee jaar. Bij kinderen wordt aangeraden dit jaarlijks te doen omdat zij nog in de groei zijn.

Mooie brillen voor iedereen

Brillen zijn tegenwoordig te koop in alle soorten en maten. Of u nu houdt van modern of klassiek, er is altijd wel een brilmontuur te vinden dat bij u past. Ook kunt u een brilmontuur in diverse prijsklassen kopen. Een nieuwe bril hoeft dus zeker niet duur te zijn. Ook voor een zonnebril op sterkte of een sportbril kunt u bij ons terecht.