Hotelporselein Drenthe

Hoeveel servies wordt er gebruikt in de horeca?

Heb je je wel eens afgevraagd hoeveel servies en bestek er wordt gebruikt in de horeca? Het gaat daar echt niet om een klein stapeltje borden en een besteklade met vorken, lepels en messen. Allereerst heeft de kok een keuken vol apparatuur en gereedschappen waarmee hij en zijn hulpen snel en gemakkelijk de lekkerste gerechten kunnen maken. Daarnaast gaat er dagelijks ook heel wat serviesgoed de vaatwasser in. In de horeca wordt gebruik gemaakt van vaatwasmachines die in enkele minuten het servies schoon en droog kunnen maken. Maar dan moet het wel van goede kwaliteit zijn en tegen hoge temperaturen bestand.

Kies het juiste hotelporselein

In je hotel, restaurant of keuken wil je natuurlijk kunnen beschikken over mooi servies dat ook degelijk is. Hotelporselein Drenthe voldoet aan deze eigenschappen. Het is zowel degelijk als stijlvol en gaat dus lang mee. Natuurlijk zal er wel eens wat sneuvelen, maar daarom wordt het ook geleverd in grote partijen en kun je na verloop van tijd ook gewoon bij bestellen als er te veel borden of soepkommen zijn gebroken. Zo hoef je dus nooit het gehele servies te vervangen als het moet worden aangevuld.

Mooi en degelijk hotelservies

Het mooiste en meest duurzame hotelservies koop je natuurlijk gewoon online. Daarvoor hoef je nu de deur niet meer uit. Je kunt vanaf de website van een leverancier eenvoudig je keuze maken en de door jou gewenste hoeveelheden bestellen. Vaak wordt je bestelling al binnen enkele dagen geleverd.