Hotelporselein kopen

Online mooi en stijlvol hotelporselein kopen

In een hotel of restaurant wordt dagelijks heel wat porselein gebruikt. Denk daarbij aan kop en schotels, borden en schalen. Bij iedere gast komt er heel wat serviesgoed op tafel. U wilt natuurlijk als ondernemer goed voor de dag komen met mooi uitgevoerd porselein, maar dit moet ook prettig geprijsd zijn en gemakkelijk schoon te maken. Met de hand afwassen wordt bijna nergens meer gedaan, in veel bedrijven wordt gebruikt van een horeca vaatwasser die in recordtijd de vaat schoon aflevert. Het horeca serviesgoed moet dus in ieder geval vaatwasbestendig zijn. En dat geldt ook voor de eventuele opdruk. U wilt natuurlijk niet dat uw bedrijfslogo na één of een aantal keren wassen niet meer zichtbaar is.

Gebruik duurzaam porselein voor in de horeca

In de horeca heeft het serviesgoed veel te lijden. Het wordt dagelijks gewassen, vaak meerdere malen. Daarom wilt u natuurlijk dat uw horecaporselein van goede kwaliteit is. Dit serviesgoed kunt u nu gemakkelijk online kopen. Vaak zijn er voordelige aanbiedingen, zeker als u grotere aantallen koopt. Het is altijd handig om wat op voorraad te hebben omdat er ook met enige regelmaat borden en kopjes sneuvelen. Ook borden en kopjes waar een stuk af is kunt u natuurlijk niet meer gebruiken voor uw gasten en moeten worden afgeschreven.

Kies uit de beste kwaliteit horeca porselein

Online kunt u gemakkelijk en snel het mooiste hotelporselein kopen voor in de horeca. U kunt kiezen uit verschillende modellen, zowel klassiek als modern. Hiermee kunt u uw gerechten mooi en stijlvol presenteren en serveren aan uw gasten.