Houtbewerking en onderhoud woning

Bouwbedrijf Zetstra is uw partner in houtbewerking en preventief onderhoud aan uw woning. Bij een eigen woning komen altijd veel meer dingen kijken dan bij het huren van een woning. Bij huurwoningen worden veel periodieke onderhoudswerkzaamheden gedaan door de woningcorporaties zelf. Bij een eigen woning moet je er zelf om denken dat dit gebeurt. Als je een klus vakkundig geklaard wilt hebben ben je bij Bouwbedrijf Zetstra aan het juiste adres.

Van dakgoot tot vloer

Wij zijn thuis in elk onderdeel van een woning. Zou kunnen wij je dakgoten vervangen, maar deinzen we ook niet terug voor vervanging of herstel van kozijnen, schuifpuien en dakkapellen. Ook houten vloeren leggen wij en we zijn ook ervaren in het beveiligen van woningen. Wij hebben onze eigen werkplaats waar wij dus zelf de houtbewerking vakkundig voor je uitvoeren. Je kan je eigen wensen aangeven en wij zullen je zoveel mogelijk begeleiden in het maken van de juiste keuzes om je woonomgeving nog prettiger te maken.

Eigen werkplaats voor houtbewerking

Wij hebben ons eigen werkplaats en dus geen problemen met maatwerk. Als je een klus zoals houtbewerking vakkundig wilt laten doen staan wij dus voor je klaar. Doordat wij niet een derde inschakelen, maar onze eigen vaste medewerkers de houtbewerking en bewerking van overige materialen voor hun rekening nemen kunnen wij kwaliteit beloven en kun jij kosten besparen.

Voordelen eigen werkplaats

Bouwbedrijf Zetstra heeft met de eigen werkplaats het voordeel van uitstekend maatwerk, snelle levering en goede kwaliteit. Alles wordt door onszelf gemaakt, van dakkapel tot houten vloer. Duurzaamheid staat hier dus absoluut voorop. Voor een gratis advies op maat op gebied van houtbewerking kun je altijd contact met ons opnemen.