Houten vloer Amsterdam

Overweeg een houten vloer in Amsterdam te leggen

Geef de ruimtes in huis een gezellige uitstraling, door voor een houten vloer in Amsterdam te kiezen. Een houten vloer heeft een warme look en valt daarbij goed te combineren met verschillende interieurstijlen. Doordat houten vloeren in diverse kleuren leverbaar zijn, vind je bij ieder interieur een passende houten vloer! Wist je dat je deze houten vloeren tegenwoordig eenvoudig online bestelt? Onder meer Dutzfloors is een Nederlandse webwinkel met een groot aanbod aan kwalitatief sterke houten vloeren. De vloeren zijn eenvoudig te leggen en blijven lang mooi.

Mogelijkheden bij een houten vloer in Amsterdam

Wanneer je voor een houten vloer in Amsterdam kiest, heb je verschillende mogelijkheden. Kies je voor een lichte houten vloer, of ga je voor een donkere kleur? Afhankelijk van je bestaande interieur kun je hier een passende houtsoort bij kiezen. Ook variëren de houten vloeren in hun afwerking. Ga je voor een vloer die bezaagd is? Vind je een vloer van geschaafd hout de mooiste variant? Of krijgt een gerookte houten vloer je voorkeur? Een derde aspect om rekening mee te houden, is de manier waarop een vloer gelegd wordt.

Houten vloer in Amsterdam op verschillende manieren leggen

Het leggen van een houten vloer in Amsterdam kan op verschillende manieren. Kies je er bijvoorbeeld voor om de vloer op verticale wijze te leggen, of ga je voor een horizontaal gelegde vloer? Een derde optie is een visgraatvloer. Hierbij leg je de planken in een hoek van 90 graden op elkaar. Het geeft een heel speels effect aan de ruimtes in huis! Op internet vind je voorbeelden van dit type houten vloer. Het kan je inspiratie geven voor de vloer in je eigen woning.