Inboedelopslag Amsterdam

Zoekt u voor langere of korte tijd een veilige ruimte waar u uw inboedel kunt opslaan? Als verhuisbedrijf biedt Van Riemsdijk Top Movers u ook beveiligde opslagfaciliteiten in Amsterdam aan. Door deze combinatie van verhuisbedrijf en opslagverhuurder kunt u bijvoorbeeld in de tussenliggende periode van een verbouwing of nog niet opgeleverde woning uw spullen veilig opbergen. Wij verzorgen het gehele traject. Ook nieuwe bestelde meubels die nog niet in uw nieuwe woning kunnen, bewaren wij met alle voorzichtigheid in onze inboedelopslag in Amsterdam en omstreken. De ruimten zijn exact afgestemd op de spullen die in opslag staan qua temperatuur en vochtigheid. Hierdoor zijn ook uw kostbare stukken als piano’s of antieke meubels veilig opgeborgen.

Zoekt u inboedelopslag in Amsterdam?

U huurt bij Van Riemsdijk Top Movers een voordelige en betrouwbare opslagruimte in Amsterdam. Wij geven u een passend advies, zodat uw spullen op de juiste wijze worden opgeborgen in containers of kisten. Kleine partijen worden geseald en weggezet in stellingen. Hierdoor huurt u exact de grootte van de opslagruimte die u nodig heeft en betaalt u niet voor overbodige ruimte. De ruimtes zijn 24 uur per dag bewaakt met camera’s. Door het geautomatiseerde opslagsysteem behoudt Van Riemsdijk Top Movers een duidelijk overzicht waar uw spullen zich bevinden. Wilt u tussentijds over een gedeelte van uw spullen beschikken, ook dan lokaliseren en leveren wij snel uw spullen uit.

Contact ons gerust voor vragen over inboedelopslag in Amsterdam

Wilt u meer weten hoe u uw inboedel in Amsterdam veilig en tegen lage tarieven kunt opslaan? Neem dan contact met ons op telefonisch via 020 697 15 30 of stuur een mail naar info@vanriemsdijk.nl. Wij geven u graag meer informatie of een duidelijke prijsopgave.