LEGO NEXO Knights kopen bij AKS Bricks24

LEGO NEXO Knights is een van de vette innovatieve speelgoed producten van LEGO. In het futuristische Koningrijk Knighton moeten goede ridders, onder leiding van de held Clay, strijden tegen slechterik Jetro en zijn steenleger. Van dit verhaal is ook een serie te zien voor kinderen, van waaruit ze inspiratie op kunnen doen om daadwerkelijk zelf aan de slag te gaan om de slechterik te verslaan. LEGO NEXO Knights kopen kan je zowel in de winkel als online doen. Bij ASK Bricks24 is er een ruim assortiment online te bestellen. De mogelijkheden lees je hieronder.

LEGO NEXO Knights kopen

ASK Bricks24 heeft meer dan vijftig verschillende LEGO NEXO Knights bouwpakketten, die je online in hun webshop kunt kopen. De prijzen variëren van € 3,95 tot € 124,95. De helft van deze bouwpakketten zijn verkrijgbaar tot € 10,-. Dit zijn dus nog leuke pakketjes om cadeau te doen aan kinderen. De uitgebreidere pakketten beginnen vanaf € 32,95. Enkele pakketten worden hier nader toegelicht.

  • Ultimate Clay € 9,95: Clay is een van de ridders die de slechterik kan verslaan. Clay is de bevelhebber van het leger, dus hij is altijd nodig om de strijd aan te gaan. De drie ridders die Clay moeten helpen, kan je zelf kiezen. Clay wort geleverd met zijn verschillende wapens en drie verschillende schilden.
  • De drie broers € 34,95: De drie broers kunnen de monsters tegenhouden. In deze set zit een monstervoertuig en de drie mini figuren Axl, Roog en Reex. Het monster wil de drie broers aanvallen, maar doen er alles aan om hem te stoppen. Dit pakket bestaat uit 266 stenen
  • De Fortrex € 99,95: De Fortrex is een 2-in-1 rijdend kasteel. De wanden kan je openvouwen om het high-tech hoofdkwartier te bekijken, zodat je de volgende moedige missie voor kunt bereiden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar LEGO NEXO Knights kopen, en wil je de andere producten bekijken? Neem dan een kijkje op de website van ASK Bricks24. LEGO NEXO Knights kopen doe je dus bij ASK Bricks24.