Letselschade jurist Almelo

Voor letselschade in Almelo kies je Schallenberg!

Als slachtoffer van letselschade heeft u het al zwaar genoeg met het dragen van de gevolgen. U kunt ernstig letsel oplopen waar u jarenlang last van kan krijgen, en dan hebben we het nog niet eens over de financiële gevolgen. Bij Schallenberg Letselschade zit u op de juiste plek als het gaat om een letselschade specialist in Almelo dat met u meedenkt en u verder helpt.

Letselschade kan op verschillende manier ontstaan. Bijvoorbeeld in het verkeer tijdens het rijden, tijdens een werk met een bedrijfsongeval of een medische fout. Schallenberg Letselschade heeft jarenlange ervaring in het – vaak kosteloos – bijstaan van cliënten om ervoor te zorgen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Wat is letselschade?

Wanneer u denkt aan letselschade denkt u meestal aan fysieke schade aan uw lichaam. Maar ook geestelijke schade behoort tot een letsel. Kortom, het is de lichamelijke én geestelijke schade die je oploopt door een ongeval.

Op basis van onze ervaringen en statistiek komen letselschade zaken het vaakst voort uit een ongeval in het verkeer. Verkeersongevallen zijn de grootste veroorzaker van letselschade zaken bij Schallenberg Letselschade jurist in Almelo. Hierin hebben we veel ervaring en expertise opgebouwd. Echter ook ongevallen op werk behoren tot onze specialiteiten, wat in onze vaktermen bedrijfsongevallen worden genoemd. Tot slot kan het voorkomen dat u het slachtoffer bent van medische fouten of medische missers. Dit zijn veelal complexe en lange trajecten waarvoor in de meeste gevallen altijd geprocedeerd dient te worden met een letselschade advocaat.

Bij welke soorten letselschade kunt u Schallenberg Letselschade inschakelen?

Onze jurist Dennis Schallenberg is specialist in letselschade bij diverse soorten situaties. De meest voorkomende daarbij zijn verkeersongeval, arbeidsongeval en letsel dat is ontstaan door dieren of mishandeling. In situaties waarbij de aansprakelijke partij duidelijk is, adviseren wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via telefoon 053-8900945 of per mail via info@schallenberg-letselschade.nl. Ook staan we voor u klaar via de chat op onze website voor vragen en advies.

Hoe zit dat bij een whiplash?

Waar wij als letselschade jurist veel mee te maken krijgen is cliënten die een verkeersongeval hebben meegemaakt en daardoor een whiplash hebben opgelopen. Dit is een plotseling heftige beweging van het hoofd en is onverwacht en heel snel zonder dat het hoofd ergens tegenaan botst. De halswervelkolom wordt in een korte tijd extreem belast wat kan leiden tot hevige klachten voor een lange periode. De medische kosten die hiervan afgeleid zijn vallen allemaal onder letselschade en de kosten voor verdriet en verlies in levensvreugde vallen onder smartengeld!

De garanties van Schallenberg Letselschade

  • Gratis deskundig juridisch advies
  • 100% schadevergoeding
  • Persoonlijke aanpak
  • Persoonlijk contact met een ervaren en deskundig letselschadejurist
  • Schadevergoeding wordt rechtstreeks aan u voldaan
  • Ook bereikbaar ná 17.00 uur

Laat u adviseren door onze letselschade jurist of vraag de Quickscan aan!

Uw herstel is altijd de eerste grote zorg. Laat u goed informeren of het vervolgtraject door onze juristen neem contact op voor een (online)kennismaking. Ook kunt direct vrijblijvend een letselschade Quickscan aanvragen zodat u direct weet waar u aan toe bent.