Lichtreclame en signing

Neon of LED als lichtreclame?

Tegenwoordig ontkomen we er niet meer aan: LED lampen. Overal om ons heen neemt deze techniek de plaats in van oude technieken zoals TL verlichting, halogeen verlichting en zelfs de vertrouwde spaarlampen. LED biedt simpelweg te veel voordelen op het gebied van energie verbruik en milieubelasting. Toch is het type licht erg bepalend voor de sfeer in een winkel of op kantoor. Licht doet veel met een mens, zo ook het overgaan tot een actie, of het trekken van de juiste aandacht. Vooral dat laatste kan erg belangrijk zijn voor bedrijven op industrieterreinen, detailhandel en horeca. Hoe pak je dat aan? Waar kies jij dan voor, een LED lichtbak of wil je uniek opvallen met Neon licht?

Waarom kiezen voor Neon reclame

Reclame verlicht door Neon biedt vele mogelijkheden. Het geeft uw winkel of pand een erg professionele uitstraling en is altijd zeer goed zichtbaar. Een ander voordeel is de bewerkelijkheid van Neon reclame, het kan namelijk precies gemaakt worden zoals u het wil. De specialisten van Krommedijk reclame kunnen u hierbij helpen. Als reclame professionals hebben wij meer dan 20 jaar ervaring in lichtreclame en signing. Onze creatieve team van professionals kunnen vakkundig uw Neon reclame vervaardigen, volledig op maat en naar wens. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met uw huisstijl, gevel materiaal, kleuren en budget. Wist u dat Neon reclame niet alleen buiten, maar ook binnen mogelijk is? Indoor Neon is eigenlijk helemaal weer in en absoluut uniek. Een eye-catcher dat gegarandeerd in goede smaak zal vallen bij uw klanten. TIP: Voor bestaande neon installaties die toe zijn aan onderhoud bieden wij tevens Neon reparatie service aan.

Indoor en outdoor signing, ook voor instellingen

Signing is een breed begrip en kan nagenoeg alles omvatten. Van bordjes met kamernummers rop tot bewegwijzering binnen of buiten of een verlichte reclamezuil. Alles wat bijdraagt aan uw zichtbaarheid kan verstaan worden onder signing. Wij worden graag ingezet in het voortraject, bijvoorbeeld bij het meedenken van de implementatie van een nieuwe huisstijl in de binnen- en buitenaanzicht van een winkel, kantoor of bedrijf. Maar we komen ook graag langs wanneer u een creatieve sparringpartner zoekt die bestaande ruimtes nieuw leven in kan blazen. Wij kunnen diverse technieken inzetten, denk aan kleine en zeer grote textielframes, muurprints, raambestickering, rollup banners, spandoeken en nog veel meer.

Reclame adviseur in hart en nieren

Tot slot houden wij bezig met alle praktische aspecten van indoor en outdoor reclame en ontzorgen wij u volledig van A-Z. Van concept tot realisatie en montage, wij zorgen het voor u in heel Nederland. Meer weten? Neem contact op per mail info@krommedijklichtreclame.nl of telefonisch via 0546 78 40 30.