Multifunctional kopen

Voordelen van een multifunctional kopen voor uw bedrijf

Binnen een bedrijfspand zou een zogenaamde multifunctional niet mogen ontbreken. Een multifunctional kopen maakt het heel eenvoudig om verschillende soorten scan-, print- en faxopdrachten uit te voeren op hetzelfde apparaat. Voorheen was het gebruikelijk om verschillende losse apparaten te gebruiken. Zo hadden bedrijven op iedere hoek een printer staan, waarbij het ene apparaat enkel zwart-wit printjes kon maken en anderen ook gebruik maakten van een cartridge met gekleurde inkt. Voor medewerkers leidde dit tot onnodige verwarring! Een multifunctional kopen biedt nog meer voordelen, waarover u in dit artikel meer leest.

Multifunctional kopen als duurzame investering

Een tweede reden die maakt dat een multifunctional kopen interessant kan zijn, is het feit dat deze apparaten vaak veel duurzamer zijn dan traditionele printers. De apparaten gebruiken bijvoorbeeld minder inkt dan oudere modellen, hebben minder energie nodig om printopdrachten uit te kunnen voeren, enzovoorts. Op deze manier zult u op termijn veel geld besparen, door eenmalig in een kwalitatief goede multifunctional te investeren. Een multifunctional kopen doet u tegenwoordig heel eenvoudig online. Kijk bijvoorbeeld eens bij een bedrijf als Prokan.

Online een nieuwe multifunctional kopen

Het kopen van een multifunctional vergt een iets andere aanpak, dan het bestellen van een printer of scanner voor thuis. Er zijn diverse factoren om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan het verbruik, de mogelijkheden die het apparaat u biedt, enzovoorts. Het kan daarom verstandig zijn, om u vooraf te laten adviseren. Prokan is een aanbieder die ook kan adviseren over de verschillende mogelijkheden van multifunctionals. Aan welke eisen moet een multifunctional voor u voldoen?