Nee Nee sticker bestellen

Wat is een nee nee sticker en waar kan ik deze bestellen? Lees het in dit artikel en krijg geen ongewenste reclame meer in de brievenbus!

Wat is een nee nee sticker?

Een nee nee sticker is een kleine rechthoekige sticker die bedoeld is om op je brievenbus te plakken. Deze sticker geeft met duidelijke teksten aan waar u wel en niet in bent geïnteresseerd. Deze tekst is bedoeld voor de krantenbezorger. Deze kan dan op deze manier direct zien wat u wel en niet wilt. Een Nee Nee sticker geeft aan dat u in de eerste plaats niet geïnteresseerd bent in folders. Dit zijn de bekende reclamedrukwerken die verschillende bedrijven verspreiden met hun artikelen en aanbiedingen hierin. Tegenwoordig zijn deze papieren folders al helemaal niet meer nodig omdat deze ook gewoon online te bekijken zijn. Daarom kiezen veel mensen voor een nee nee sticker omdat dit natuurlijk een hoop papier bespaart! ook houdt een Nee nee sticker de bekende huis aan huis bladen uit de brievenbus. Dit zijn de bekende vaak lokale kranten die vol staan met reclame en eigenlijk niet meer zoveel nieuws verspreiden. Al deze informatie is tevens ook online te vinden dus is het niet meer nodig om deze in de brievenbus te krijgen.

Mocht u na de aanschaf van de nee nee sticker nog steeds reclamemateriaal binnen krijgen, dan is het verstandig om de krantenbezorger eens aan te spreken als hij weer langskomt. In de meeste gevallen luistert hij dan naar u en krijgt u niks meer binnen.

Waar kan ik een nee nee sticker bestellen?

Deze brievenbussticker kunt u bestellen bij de online webwinkel http://www.geenreclameontvangen.nl. Hier vind u de verschillende soorten brievenbusstickers die u kunnen helpen tegen de strijd van het onnodige reclamemateriaal. U kunt hier al een nee nee sticker bestellen tegen een kleine vergoeding van 1,99.