Occasions Utrecht

Verschillende soorten occasions rond Utrecht

Bij de aankoop van een auto heeft u de keuze uit een nieuwe auto en een occasion. Een occasion is feitelijk niets meer dan een tweedehands auto. Het voordeel van de keuze voor occasions in Utrecht is het feit, dat u voor een scherpe prijs een kwalitatief goed voertuig aanschaft. Wist u dat een auto de meeste waarde in de eerste paar jaar verliest? Dat is eigenlijk gek, daar de kwaliteit van het voertuig veel minder snel afneemt in deze jaren. Het maakt een occasion financieel gezien een hele interessante optie!

Budget occasions in Utrecht en BOVAG occasions

In de basis wordt bij occasions in Utrecht onderscheid gemaakt tussen budget occasions en BOVAG occasions. Het verschil zit hierbij in de service die geboden wordt. Zo is een BOVAG occasion uitgebreid gecontroleerd, alvorens deze aan u wordt verkocht. Daarbij krijgt u standaard zes maanden BOVAG garantie. Wel zo prettig, want het verzekert u ervan dat u niet met pech langs de kant van de weg komt te staan. Budget occasions zijn veel goedkoper dan de BOVAG occasions. Nadeel van deze modellen is echter dat er geen garantie op het voertuig zit. Het zijn vaak de oudere tweedehands modellen.

Occasions in Utrecht van diverse merken

Wanneer u een autozaak in of rondom Utrecht bezoekt, komt u occasions tegen van diverse merken. Denk bijvoorbeeld aan occasions in Utrecht van Volkswagen, BMW en Peugeot. Het maakt dat u altijd een geschikte auto vindt, passend bij de wensen en eisen die u vooraf heeft. Kijk eens op de website van een autozaak rond Utrecht om te zien welke occasions momenteel worden aangeboden. Een voorbeeld van een betrouwbare autozaak met een breed aanbod aan occasions is Auto Voskuilen.