Reanimatie apparaat

Kies voor de aankoop van een reanimatie apparaat

Een reanimatie apparaat helpt u de buurt veiliger te maken. Niet alleen in wijken wordt het apparaat steeds vaker opgehangen. Ook op sportcomplexen en bijvoorbeeld in grote bedrijfspanden is een reanimatie apparaat, welke ook wel AED genoemd wordt, onmisbaar. Een belangrijk voordeel aan een defibrillator is het feit, dat u deze kunt gebruiken zonder een medische achtergrond te moeten hebben. Op deze manier kunt u direct starten met een reanimatie, wanneer iemand in uw omgeving te maken heeft met een hartstilstand. U hoeft niet langer te wachten tot de ambulancebroeders verschijnen.

Reanimatie apparaat online bestellen

Er zijn verschillende Nederlandse partijen die u de mogelijkheid bieden tot de aankoop van een reanimatie apparaat. Er zijn hierbij een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden. Kiest u bijvoorbeeld voor een reanimatie apparaat met een geïntegreerde luidspreker, of wenst u een model met zowel een luidspreker als een lcd-scherm. Op het lcd-scherm worden de instructies voor het uitvoeren van een reanimatie getoond. Het maakt de bediening van het apparaat gemakkelijker. Daar komt bij dat u de keuze heeft uit een half- en volautomatisch reanimatie apparaat. Het loont om u vooraf te laten adviseren over de verschillen tussen beide soorten defibrillators.

Reanimatie apparaat combineren met accessoires

Naast het reanimatie apparaat kunt u verschillende accessoires aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan een wandkast. Op deze manier verkleint u het risico op vandalisme of schade door ruige weersomstandigheden. De wandkast is eenvoudig te bedienen met een paneel waarop u een code invoert. Ook voor binnen wordt een wandpaneel aangeboden. Dit paneel kan verbonden worden met een centrale, welke de AED voortdurend in de gaten houdt. Als blijkt dat onderhoud vereist is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Zo hoeft u het reanimatie apparaat zelf niet te controleren.