Rijschool Dordrecht

Als je gaat lessen in Dordrecht krijg je vast allerlei goede tip van vrienden en bekenden over de rijschool waar jij je lessen af moet nemen. Voordat je een beslissing neemt is het wel slim om eerst ook eens te informeren naar de mogelijkheden die Rijschool Dordrecht jou biedt.

Rijlessen Dordrecht

Wij zijn niet alleen goed in wat we doen en ervaren in het begeleiden van leerlingen, onze tarieven behoren ook nog eens tot de scherpste die je in de omgeving van Dordrecht kunt vinden. Dat is een ijzersterk argument vinden we zelf, en we nemen aan dat jij dat ook vindt. Wat het voor jou financiële planning ook wel makkelijk maakt is het feit dat wij met lespakketten werken. Die lespakketten hebben allemaal een vaste prijs. Na een proefles kies jij samen met de instructeur die jou de proefles heeft gegeven voor het pakket dat het beste aansluit bij jouw rijeigenschappen. Je weet dus na de eerste proefles al precies hoeveel je gaat betalen voor je rijbewijs.

Rijschool VVN Dordrecht: onze goedkope lespakketten

De lespakketten waar je bij Rijschool VVN uit kunt kiezen zijn heel overzichtelijk: geen poespas, gewoon een van te voren afgesproken rijlessen voor een van te voren afgesproken prijs. Doordat een van onze instructeurs tijdens de proefles jouw rijstijl uitvoerig bestudeert is het voor ons mogelijk om al direct na de proefles aan te geven welk pakket voor jou de voordeligste optie is. Hebben wij het idee dat je in 20 lessen met je roze papiertje op zak naar buiten stapt dan raden je pakket A aan. Met dit pakket krijg je van ons 20 rijlessen van 90 minuten voor 550 euro. Pakket B geeft jou 30 lessen voor 850 euro en pakket C bevat 40 lessen voor 1150 euro. De prijzen zijn exclusief de prijs voor het examen. Bij Rijschool Dordrecht is het nu ook mogelijk om klassikale theorie cursus te volgen.