Rolstoellift kopen

Meer mobiliteit met een rolstoellift in huis

Als je deels of permanent van en rolstoel gebruik moet maken dan is het vaak noodzakelijk om naar een gelijkvloerse woning te verhuizen. Maar als je graag in je huis wilt blijven wonen terwijl er een trap in huis is dan kun je gebruik maken van een rolstoellift Apeldoorn. Met een rolstoellift kun je je veilig verplaatsen naar en van de bovenverdieping van je huis. Zelfstandig blijven wonen in je eigen vertrouwde omgeving komt zo een grote stap dichterbij.

De kosten van een rolstoellift

Een rolstoellift is geen geringe investering, maar in veel gevallen vergoedt de zorgverzekering of de gemeente de kosten via de WMO. Je kunt hiervoor een aanvraag indienen en in veel gevallen kom je in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten. wel is het zo dat je de rolstoellift weer moet verwijderen als je alsnog gaat verhuizen of als de rolstoelgebruiker overlijdt en de lift niet meer nodig is. Naast een rolstoellift zijn er natuurlijk nog veel meer handige voorzieningen beschikbaar voor mensen die moeten leven met een handicap of die lijden aan een aandoening waardoor ze beperkt zijn in het dagelijks leven.

Bestel nu een comfortabele rolstoellift

Ben je rolstoelafhankelijk en wil je graag in je huis blijven wonen? Bestel dan een rolstoellift om je naar de bovenverdieping te verplaatsen. Deze liften zijn veilig en nemen relatief weinig ruimte in beslag. Sommige kunnen worden ingeklapt als ze niet worden gebruikt zodat huisgenoten de trap ook gewoon kunnen gebruiken.