Schoenen en werkkleding

Werkkleding en werkschoenen voor je eigen Safety!

Met een goed gevoel naar je werk gaan, iedere dag weer? Het begint met uitstekende werkkleding dat goed en comfortabel zit om je lijf. En natuurlijk horen daar ook de goede werkschoenen bij die je graag de hele dag wilt dragen. Bij Nijhof Safety hechten we veel waarde aan het aanbieden van de juiste schoenen voor de juiste branche. Daarom hebben we het makkelijk gemaakt voor onze bezoekers op de webshop. Je kunt direct met één klik de juiste schoenen vinden die het beste geschikt zijn voor jouw branche.

Nijhof safety | Specialist in Haix

We beginnen met het topmerk in Europa waar wij trots officieel dealer van zijn: Haix!

Want dit Duitse topmerk ontwikkelt al geruime tijd zeer hoogwaardige veiligheidsschoenen en werklaarzen voor de professional. Voor nagenoeg elke branche biedt Haix een gepaste schoenen collectie. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Veiligheid
  • Hulpverlening
  • Bouw
  • Politie en defensie
  • Jacht en bosbouw

Bekijk voor een selectie aan werkschoenen en laarzen die Nijhof Safety aanbiedt in onze werkkleding webshop. Bij elke schoen staat duidelijk ook welke norm deze heeft, zo weet je direct of je de juiste veiligheidsnormering hebt zoals SB, S1(P) of S3. Wees gerust want al vanaf SB heb je een beschermende neus in de werkschoen van ofwel staal of kunststof.

Tip: Wij adviseren om de schoenen zoveel mogelijk normaal te laten drogen en niet nabij een warmtebron. Koop dus altijd 2 paar werkschoenen zodat je altijd een schoon en droog paar ter beschikking hebt.

Sixton schoenen in een nieuw jasje

Voor werkschoenen die ook écht gezien mogen worden hebben we de prachtige collectie van Sixton. Italiaanse design werkschoenen die lichtgewicht en comfortabel zijn én alsnog de juiste veiligheid bieden. Een Win-Win!

De nieuwe collectie en lijn vertegenwoordigt een nieuwe fit in een fris nieuw jasje. De schoenenlijn is compleet opnieuw ontwerpen waarbij er gebruik is gemaakt van high tech materialen die sterk, maar wel lichtgewicht zijn en bovenal goede hygiëne bieden. Dit keer is ook aandacht besteed aan de vrouwenlijn met nieuwe trendy damesschoenen die bovenal licht en heerlijk comfortabel aanvoelen dankzij een lichtgewicht PU zool. De speciaal ontwikkelde antislip profiel van de zool maakt de schoen altijd een veilige keuze onder alle omstandigheden.

Dames en heren veiligheidskleding van Tricorp

Het Nederlandse merk Tricorp timmert flink aan de weg. Met een gebalanceerd en kwalitatief kledinglijn voor professionals hebben ze een geschikt kledingstuk voor dames en heren in de bouw, installatie, infra, transport of visserij.

Bij Nijhof safety vind je daarom de werkkleding van Tricorp voor dames en heren. In onze webshop vind je eenvoudig werkkleding voor professionals in de meeste uiteenlopende vakgebieden. Nijhof Safety is officieel partner van Tricorp en kan dus het volledige Tricorp werkkleding, veiligheidskleding en casual kleding assortiment leveren samen met de beste service en gratis verzending in Nederland.

Goed zichtbaar met High Visibility vesten en hesjes

Tijdens de herfst en wintermaanden is extra goede zichtbaarheid geen overbodige luxe. Daarom kun je bij Nijhof Safety terecht voor EN471 kleding dat een verplichte reflectie en hoge zichtbaarheid biedt in het donker. Deze kledingstukken zijn overdag en s’ nachts te gebruiken. Er worden specifieke eisen gesteld aan het fluorescerend materiaal en reflectie van de stof.