Schoonmaakbedrijf in Friesland

Schakel een schoonmaakbedrijf in Friesland in voor uw kantoor

Uw kantoor moet natuurlijk goed worden schoongehouden. Alleen dan kunnen medewerkers hun werk goed doen. Bovendien zorgt een schoon kantoor voor een lager ziekteverzuim. U kunt voor het schoonmaken van het kantoor een schoonmaakbedrijf in Friesland inschakelen. Samen met u wordt een plan van aanpak opgesteld. Hierin staat vermeld welke werkzaamheden dagelijks worden gedaan en welke andere klussen op reguliere basis worden uitgevoerd. Het sanitair reinigen is uiteraard een dagelijkse bezigheid, evenals het afnemen van de bureaus. Daarnaast kunnen voor andere werkzaamheden afspraken worden gemaakt.

Een schoon kantoor is een gezond kantoor

Een kantoor waar meerdere mensen dagelijks werken wordt snel vuil. De toiletten zijn wellicht het beste voorbeeld, maar ook andere plaatsen worden vuil als er niet regelmatig en goed wordt schoongemaakt. Om te zorgen dat uw kantoor schoon blijft kunt u een schoonmaakbedrijf in Friesland inschakelen om uw kantoor dagelijks te laten bezoeken door hun schoonmaakpersoneel. Zij zorgen er dan voor dat de werkomgeving van uw personeel altijd optimaal schoon is.

Het kantoor dagelijks laten schoonmaken

De meeste kantoren worden dagelijks schoongemaakt. Als u er alleen werkt of met slechts enkele medewerkers is een lagere frequentie wellicht ook mogelijk. Hierover kunt u afspraken maken met het schoonmaakbedrijf in Friesland. U kunt een offerte aanvragen voor de wensen die u heeft ten aanzien van het schoonmaken van uw kantoorruimte. Ook minder frequente werkzaamheden zoals kasten bovenop reinigen en ramen zemen kunnen in het contract worden opgenomen. Zo wordt er voor gezorgd dat ook deze klussen regelmatig worden gedaan.