Traplift kopen

Traplift kopen door steeds meer mensen overwogen

Een traplift kopen is de afgelopen periode populairder geworden. Steeds meer mensen kiezen voor het gemak en comfort van zo’n traplift. Het hangt samen met het feit, dat senioren langer thuis moeten blijven wonen door een beperkte capaciteit van verzorgingshuizen. Daarbij willen senioren hun vertrouwde omgeving het liefst zo laat mogelijk achterlaten. Met een traplift kunnen zij in hun bestaande woning blijven wonen, zonder dat zij dagelijks de trap op en neer moeten bewegen.

Mogelijkheden bij een traplift kopen

Bij een traplift kopen heeft u verschillende mogelijkheden. De traplift wordt standaard op maat samengesteld, passend bij de vorm van uw trap in huis. Bij rechte trappen kan de traplift over het algemeen binnen een paar weken geleverd worden door veel leveranciers. Bij een trap met een bocht duurt dit iets langer. Ook een traplift voor een trap met een tussenplateau is een optie. Zo hoeft u niet voor twee losse trapliften te kiezen. Naast de klassieke traplift zijn er modellen voor mensen die last hebben van obesitas of bijvoorbeeld staand omhoog willen kunnen bewegen.

Traplift kopen of huren

Naast de mogelijkheid om een traplift te kopen, kan ook het huren van een traplift een optie zijn. Een traplift huren is interessant voor bedrijven, die momenteel te maken hebben met een medewerker die de trap niet omhoog kan lopen. Denk aan iemand die langdurig moet revalideren na een operatie of ongeluk. Met een traplift binnen het bedrijfspand kan de medewerker voor uw organisatie blijven werken. Ook thuis is het huren van een traplift interessant tijdens een periode waarin u revalideert. Bij een traplift kopen kunt u vaak kiezen voor een nieuwe traplift of een tweedehands traplift.