Trappen Arnhem

Kies voor het gebruik van veilige trappen in en rondom uw pand

Bij het (ver)bouwen van een pand is het belangrijk om rekening te houden met de veiligheid van bewoners of gebruikers. Onder andere trappen spelen hierbij een grote factor. U wilt voorkomen dat mensen van de trap glijden als deze vochtig wordt, evenals dat de treden van een trap breed genoeg moeten zijn. Smalle treden vergroten de kans op het uitglijden! Zelfs wanneer de trap niet vochtig is. Er zijn verschillende organisaties, die kwalitatief goede trappen in Arnhem aanbieden. Een voorbeeld van zo’n organisatie is Triwa. Kijk eens op hun website, om te zien welke mogelijkheden er op het gebied van trappen geboden worden.

Kwalitatief goede stalen trappen in Arnhem laten plaatsen

Een organisatie als Triwa biedt trappen in Arnhem van verschillende materialen aan. Kies bijvoorbeeld voor degelijke RVS trappen, of ga voor trappen van staal en aluminium. Iedere trap heeft z’n eigen unieke karakter. Bovenal passen metalen trappen goed binnen zowel een modern, als een klassiek interieur. Het industriële karakter van deze trappen wint al jaren aan populariteit onder interieurstylisten! Naast de trappen met een industrieel karakter, zijn ook trappen met houten treden het overwegen waard.

Trappen in Arnhem voor in uw zwembad

Naast de trappen die binnen een gebouw gebruikt kunnen worden, biedt een organisatie als Triwa ook zwembadtrappen aan. Ook hierbij heeft u de keuze uit tal van verschillende formaten en materialen. Vaak worden de zwemtrappen volledig op maat ontwikkeld. Vergelijkbaar met een zwemtrap is het gebruik van een boottrap of een drenkelingentrap. De zwemtrap komt ook van pas, wanneer u deze bijvoorbeeld aan een kade van een kanaal hangt.