Trappenhuis reiniging in Groningen

Professionele trappenhuis reiniging in Groningen

Heeft u een trappenhuis in uw appartementencomplex, school of bedrijfspand? In dat geval is het sterk aan te raden om deze ruimte eens in de zoveel tijd grondig te laten reinigen. Door het jaar heen zal het trappenhuis steeds verder vervuild raken. Het is vaak niet de ruimte, die het meest intensief gereinigd wordt door schoonmakers van uw school of bedrijf. Bij een trappenhuis reiniging in Groningen wordt naar verschillende componenten gekeken. Denk bijvoorbeeld aan de staat van de vloer, de staat van de leuningen en de staat van muren. Mogelijk is er sprake van vochtplekken op deze muren, doordat de buitenzijde van het trappenhuis niet goed geïmpregneerd is.

Hulp bij een trappenhuis reiniging in Groningen

Zelf een trappenhuis reiniging in Groningen uitvoeren is vaak bijzonder lastig. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat u niet over de middelen beschikt om het trappenhuis onder een hoge druk schoon te kunnen spuiten. Het zuigen of dweilen van een vloer is doorgaans niet voldoende om slijtplekken te verwijderen. Enkel met veel krachtigere apparaten zal de vloer z’n oorspronkelijke uitstraling terugkrijgen. U herkent het vuil aan een doffe waas, die over de vloer zal ontstaan.

Trappenhuis reiniging in Groningen laten uitvoeren

Er zijn in en rondom Groningen verschillende partijen, die u bij een trappenhuis reiniging in Groningen kunnen helpen. Een voorbeeld van zo’n partij is Gjaltema Impregneerbedrijf. Deze partij helpt u echter niet alleen bij het reinigen van het trappenhuis. Ook kan het trappenhuis van een anti slip vloer worden voorzien. Dit is handig, wanneer er zich een noodsituatie voordoet. Het verkleint de kans dat mensen in alle haast uitglijden en vallen.