Vaatwasser studentenflat Groningen

Een vaatwasser huren voor je studentenflat in Groningen

De vaat wil in een studentenhuis nogal eens opstapelen op de aanrecht. Iedereen kent de beelden van een aanrecht vol vieze borden en pannen omdat niemand zich geroepen voelt om de vaat te doen. Dit is niet alleen smerig maar ook nog eens ongezond. Als jij niet wilt dat de keuken in je studentenflat in een zwijnenstal verandert dan kun je een vaatwasser huren Groningen overwegen. Als je dit doet via een speciale verhuurservice voor studenten dan betaal je ook nog eens een scherp tarief van slechts enkele euro’s per maand. Overleg wel even met de verhuurder of plaatsing van een vaatwasser technisch mogelijk is en of het is toegestaan. Er moet uiteraard watervoorziening zijn en een afvoer.

Altijd een opgeruimde aanrecht met een handige vaatwasser

Heb je in je studentenhuis de beschikking over een vaatwasser dan heb je altijd een opgeruimde aanrecht. Alle vuile vaat kan direct de vaatwasser in. Als je hem ’s nachts laat draaien profiteer je bovendien in veel gevallen ook nog van goedkopere stroomtarieven. En de volgende morgen komt alle servies en bestek weer schoon uit het apparaat. Geen volle aanrecht meer en geen discussies over wie de vaat moet doen. Je kunt de vaatwasser op ieder moment huren en ook het contract maandelijks weer beëindigen.

Draag je gehuurde apparaten eenvoudig over

Behalve een vaatwasser kun je voor je studentenkamer in Groningen ook een wasmachine of koelkast huren. Je apparatuur wordt binnen enkele dagen geleverd en je kunt er direct gebruik van maken. Als je klaar bent met je studie dan kun je de huur desgewenst overdragen aan een medestudent of het contract eenvoudig opzeggen.