Rollator kopen

Een rollator is een ideale ondersteuning bij het lopen voor mensen die slecht ter been zijn. De meeste rollators zijn gemaakt van een licht gewicht sterk aluminium waardoor de rollator erg licht is om te bedienen. Tevens zijn de meeste rollators voorzien van een mandje waar u handig uw spullen kwijt kunt wanneer u bijvoorbeeld boodschappen gaan doen. Afhankelijk van het type heb je bij de meeste rollators ook een zitje, u je te allen tijde even kunt rusten of gewoon lekker van omgeving kunt genieten. Welke rollator u het beste kunt kopen is dus niet alleen afhankelijk van uw budget, maar ook uw wensen en waarvoor u het gebruikt.

Rollator Vitility kopen

Zoekt u een multifuctionele rollator met een opbergvak en een afneembaar dienblad? Dan is de Vitility waarschijnlijk de geschikte rollator voor u. Deze heeft een afneembaar dienblad en is in hoogte verstelbaar. De rollator Vitility is voorzien van zachte handgrepen voor extra grip en comfort tijdens het lopen. En als u even wilt uitrusten, dan kunt u het dienblad ook gebruiken als zitje,

Rollator Gemino kopen

Indien u een super portable en multifunctionele rollator zoekt, dan adviseren we u eens te kijken naar de Rollator Gemino. Deze rollator heeft een lichtgewicht dankzij gebruik van premium aluminium en een kleine draaicirkel, zodat u vrijwel overal kunt komen met de rollator. Tevens kunt u de rollator Gemino eenvoudig opklappen. Ondanks het lichte gewicht van net boven de 7kg kan de rollator een gewicht dragen tot wel 150 kg. De handvaten van de rollator zijn in verschillende posities in te stellen voor extra comfort. Meer weten over deze rollator? Neem gerust contact op met Triwa Hulpmiddelen of kom een keer langs in de showroom voor een impressie.