Waarom het beveiligingssysteem voor jouw bedrijf door een professional laten installeren?

Een beveiligingsysteem voor je bedrijf installeren? Het is erg belangrijk dat je beveiligingsysteem 24/7 functioneert en het niet laat afweten. Dit zorgt niet alleen voor een betere beveiliging van je spullen, maar ook voor meer veiligheid voor je personeel. Een beveiligingssysteem dient dus zo efficiënt mogelijk te zijn. De apparatuur dient betrouwbaar te zijn, de installatie moet op juiste wijze worden verricht en ook dient er gelet te worden op andere factoren zodat de beveiliging optimaal werkt. Een modern beveiligingssysteem kan al snel worden aangesloten en via een mobiele app worden beheerd. Dit maakt dat het installeren van bedrijfsbeveiliging eenvoudig lijkt voor beveiligingsmedewerkers. Echter zijn er diverse stappen die gevolgd moeten worden bij de installatie van beveiligingssystemen. Zo dient de locatie uitgebreid te worden bestudeerd, dienen radiosignalen getest te worden en er moet een plan voor de plaatsing van de apparaten worden opgesteld. De systemen moeten worden opgesteld en worden getest, met de meldkamer verbonden worden, enzovoort. Dit is dan ook best een uitgebreide klus. In dit artikel vertellen wij je waarom je de installatie van je beveiligingssysteem dan ook beter aan een professional kunt overlaten.

De voordelen van een expert
Een beveiligingssysteem voor je bedrijf laten installeren door een professional brengt diverse voordelen met zich mee. Zo weet je niet alleen dat de installatie op een professionele wijze wordt gedaan. Je weet ook zeker dat de beveiliging op en top is. Wij hebben enkele voordelen van het inzetten van een professional hieronder voor je op een rij gezet.

Alle kennis en expertise in huis
Een professionele installateur beschikt over alle kennis en kunde om ervoor te zorgen dat de bedrijfsbeveiliging op de juiste wijze geïnstalleerd wordt. Hij weet de zwakke plekken van de installatie in kaart te brengen en weet hoe deze kunnen worden opgelost. Professionals werken middels de juiste richtlijnen en werkwijzen uit de industrie en kennen de beveiligingsapparatuur op hun duimpje. De expert zorgt ervoor dat het systeem klaar is om jouw pand optimaal te beveiligen tegen inbraken, vandalisme en andere incidenten.

De expert houdt rekening met diverse factoren
Wanneer je ervoor kiest het beveiligingssysteem voor je bedrijf te laten installeren door een professionele installateur, dan zal deze rekening houden met diverse factoren. Zo zal hij eerst de wensen van het bedrijf bespreken en kijken hoe en door wie het beveiligingssysteem dient te worden gebruikt. De juiste voorbereiding zorgt ervoor dat de bedrijfsbeveiliging hier geheel op aangepast kan worden. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er een hond in het pand aanwezig is of zich op het terrein bevindt. De beveiliging kan dan dusdanig hierop worden aangepast dat deze rekening houdt met de aanwezigheid van de hond. Ook zorgt een expert ervoor dat de perimeterbeveiliging in direct contact staat met de meldkamer. Stel dat het alarm afgaat wanneer er sprake is van dreiging, kan er direct een signaal naar de meldkamer gaan. Ook kunnen beveiligers zo meteen op de melding reageren. Ook kan ervoor gezorgd worden dat het systeem toegang aan gasten verleent. Denk bijvoorbeeld aan de schoonmakers die komen als het bedrijf gesloten is. Ook hier houdt de expert rekening mee, zodat de schoonmakers alsnog toegang tot het gebouw kunnen krijgen.

De expert zorgt voor optimale beveiliging
Een beveiligingssysteem dat professioneel geïnstalleerd is, biedt optimale beveiliging voor jouw bedrijfspand. Zo kunnen er niet zomaar mensen binnendringen. Indien dit wel het geval is, kunnen er zowel hoorbare als stille alarmen afgaan die een inbreker af kunnen schrikken en/of jou als bedrijfseigenaar op de hoogte stellen. Een expert zorgt voor een professionele installatie, zodat je er zeker van bent dat de bedrijfsbeveiliging naar behoren werkt.

Welke bedrijfsbeveiliging kies je dan?


Welk beveiligingssysteem voor je bedrijf kun je dan het beste kiezen? GET levert diverse geïntegreerde beveiligingsoplossingen die al dan niet vanuit de Cloud bediend kunnen worden. Dit vereenvoudigt de taken voor de security manager en zorgt ervoor dat het beveiligen van het pand op een nog betere manier kan plaatsvinden. Alle informatie met betrekking tot brandcentrales, inbraakcentrales, de toegangscontrole en andere informatie is slim te coördineren via één gebruikersinterface. Via deze interface heb je alle systemen overzichtelijk in beeld. Ook vindt de afhandeling, verwerking, rapportering en evaluatie via slechts één plek plaats. Dit maakt het beveiligen van je bedrijfspand weer een stuk eenvoudiger voor je beveiligers.

Kies ons beveiligingssysteem voor jouw bedrijf
Met een beveiligingssysteem voor je bedrijf van GET profiteer je altijd van een optimale beveiliging van jouw bedrijfspand. Met ons security management systeem hebben jouw beveiligers alles hiervoor in handen. Onze software is eenvoudig te gebruiken met elke veiligheidsleverancier. Daarmee bieden wij de beste beveiligingsoplossing voor de zakelijke markt. Neem nu contact op met GET voor meer informatie over onze bedrijfsbeveiliging of kies direct voor ons beveiligingssysteem voor je bedrijf.