Zorgkleding voor klinieken

Speciale werkkleding voor zorg en kliniek

Zorginstellingen, ziekenhuizen en klinieken hebben allemaal een gemeenschappelijke vijand. En dat zijn virussen en / of bacteriële infecties die patiënten kunnen bereiken. Dit kan levensgevaarlijk zijn, zowel voor mens als dier. Daarom worden strenge voorschriften gehanteerd voor medische zorgkleding bij ziekenhuizen, en in particuliere klinieken en dieren klinieken. Een belangrijk voorwaarde is bijvoorbeeld dat ze voldoen aan de EN13795-3 norm

Wat is de EN13795-3 norm

De EN13795-3 norm is bedoeld ter bescherming en voorkoming van infecties in zorginstellingen. Dit heeft betrekking op chirurgisch afdekmateriaal, operatiejassen en clean air suits, kleding dat gebruikt wordt als medische hulpmiddelen voor patiënten en kleding of stoffenmateriaal dat gebruikt wordt voor klinisch personeel en/of apparatuur.

Clean air suits voor de OK

Voorbeeld hier van zijn de zogenaamde clean air suits. Hierbij is van belang dat de weerstand tegen microbiële penetratie en de mate waarin de gebruikte stof vrij is van partikels. Dit laatste o.a. van toepassing kunnen zijn bij het gebruik van weefsels die zijn opgebouwd uit vezels en niet uit filamenten ( Een helmdraad (filament) is de steel van de meeldraad ). De stof waarmee clean air suits worden gemaakt werkt dus als bescherming laag tegen (infectieuze) partikels en zorgt ervoor dat deze niet naar buiten kunnen dringen.

OK kleding en zorgkleding tegen betaalbare prijzen

Workwear24 is specialist op het gebied van goede en betrouwbare kleding en bewijst al jaren dat goede kleding niet duur hoeft te zijn. Dat bewijst Workwear24 al jaren. Voor mensen werkzaam in de zorg sector heeft Workwear24 een speciaal assortiment samengesteld dat functionaliteit, design, comfort en kwaliteit combineert met een scherpe prijs. Met name voor de zorg sector houdt Workwear24 ieder jaar goed in de gaten wat de nieuwe trends en mogelijkheden zijn om zorgkleding nog meer af te stemmen op de hedendaagse eisen. Zo zorgen wij ervoor dat al onze kleding altijd voldoet aan de meest recente wet-en-regelgeving, met een hoog draagcomfort en zeer duurzaam. Ons assortiment omvat vele modellen in alle gangbare maten voor zowel dames als heren. Voor de beste zorgkleding kiezen wij voor Haen en Care by Alsico zorg unifomen, tunieken en labjassen.

Bedrukking en borduren van zorgkleding voor een uitstekende uitstraling

Graag denken wij mee met ondernemers voor een professionele uitstraling van kleding. Daarom biedt Workwear24 ook de mogelijkheid om je logo of huisstijl te laten bedrukken. Dit zorgt voor herkenbaarheid, professionaliteit én vertrouwen bij uw klanten of patiënten.