Betaalbare apps en maatwerk software

welkom bij appelit

De ontwikkelingen op het gebied van mobiel internet en apps gaan razendsnel. Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone, het begint soms al zo jong dat gebruikers  met een smartphone steeds een jonger publiek betreft. Ook aan de andere kant van de leeftijdsgrens gaan senioren juist steeds meer online aankopen doen en hebben ook senioren vaker een smartphone om in contact te blijven met familie, vrienden en natuurlijk het internet. Als bedrijf kan het soms moeilijk zijn om op de juiste manier in te stappen en om deze kansen te benutten voor je bedrijf. Des te belangrijker dat je een partner hebt die weet welke oplossingen voor jouw bedrijf een uitkomst bieden. Enerzijds kun je denken aan apps en software die je commerciële kansen benutten, anderzijds kunnen handige apps en bedrijfssoftware een ideale uitkomst bieden om de interne communicatie en/of data stroom efficiënter in te richten. Denk bijvoorbeeld aan ERP systemen of een intranet voor personeel. Één ding staat wel vast: de gebruikerservaring moet perfect zijn en het doel dienen!

Het belang van een goede gebruikerservaring op de mobiel

Een studie van Google heeft uitgewezen dat 40% van uw klanten of bezoekers naar een concurrent gaan als ze een slechte mobiele ervaring hebben. Daarbij komt ook nog eens dat 57% van klanten je bedrijf of app niet zal aanbevelen na deze slechte mobiele ervaring. Mobiele websites trekken nieuwe klanten en gebruikers aan, maar mobiele apps zijn een geweldig middel om ze terug te laten komen. Mobiele apps en mobiele websites samen creëren een ”compleet mobiele ervaring” voor elk type bedrijf en idee. En maak je geen illusie of mobile apps ‘minder populair’ gaan worden. De mobiele industrie is de snelst groeiende industrie in de historie. De verwachting is dat deze industrie de komende tijd blijft groeien, tot een ongelofelijke omzet. De wereld wordt dus steeds mobieler, een trend die blijvend is!

De nieuwst techniek: ( Google ) progressive web apps

De nieuwste trend in de markt van app onwikkeling heet Progressive web apps. Deze techniek is extreem nuttig voor gebruikers vanaf het eerste bezoek op je website in een browser, waarbij ze een app ervaring krijgen zonder installatie van een app. Het grote voordeel? Ze zijn betrouwbaar, want ze laden onmiddellijk (ook onder minder goede netwerkomstandigheden). De snelle reacties dragen bij aan de ervaring met vloeiende animaties en zonder stokkende scroll-functies. Omdat het aanvoelt als een app, wordt je meegesleept in het unieke gebruiksgemak. Omdat 53% van de gebruikers een website verlaat als het laden langer dan 3 seconden duurt, is snelheid enorm belangrijk. Progressive web apps zijn te installeren vanaf de browser op je mobiel, zonder de tussenkomst van een app store. Je krijgt dezelfde rijke ervaring ervoor terug zoals met een normale (native) app, zelfs push-berichten via het web zijn mogelijk!

appelit app en software ontwikkelaar

Applicatieontwikkeling en maatwerk software: de 2 peilers van AppElit

Gespecialiseerde maatwerk software oplossingen zijn over het algemeen duurder dan standaard oplossingen. Niet zo raar ook, want de oplossing wordt op maat gemaakt voor de desbetreffende organisatie. Maar de investering is op lange termijn en zal op de duur zich uit betalen doordat er met name veel tijd wordt bespaard. AppElit ontwikkelt maatwerk software toegesneden op de specificaties van de gebruikers, waardoor de tijd vaak drastisch wordt verkort. Hierdoor kan de werknemer opnieuw meer werk per tijdseenheid doen, wat opnieuw productiviteitswinst op lange termijn en hogere inkomsten oplevert. De speciale software oplossingen die wij ontwikkelen zijn altijd op de een of andere manier verbonden met de bestaande infrastructuur (hardware en software) waarbij we zorgen dat er eenvoudige import of export mogelijk is van gegevens.

Mogelijk software oplossingen voor jouw bedrijf:

  • Ontwerp en ontwikkeling van internet/intranet-applicaties
  • Ontwerp en ontwikkeling van desktop-applicaties (zoals Windows, Mac en Linux)
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!

Ben je benieuwd wat je kunt bereiken met AppElit als applicatieontwikkelaar? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking. Met 2 locaties in Nederland (Amsterdam en Rijssen) en 1 in België (Begijnendijk) , zijn we altijd in de buurt. Of vraag vrijblijvend een offerte op via onze website.